• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 22, 2021, 12:40:04 AM

News:

Wondering if this will always be free?  See why free is better.


[Deprecated, use Aeva] YouTube BBCode v2.6

Started by Nao 尚, September 27, 2007, 05:51:05 PM

Previous topic - Next topic

karlbenson

open Modifications.english.php

Move ?> to the very bottom
Move <?php to the very top

(make sure there are no spaces or new lines before or after those bits)

Lutious

Perfect!  Thank you very much for your help!  This was the number one request on my forums.

karlbenson

Thanks.

Good luck with the mod.

If you want to use other video clip sites aswell. checkout my Auto Embed Video Clips mod.

Lord Belial

Please help. I'm new to smf and i still dont know how to work this:

QuoteInstallation
Simply install the package to install this modification on the Default theme.

This version is for compatible with SMF 1.1.x
and with SMF 2.0 Beta 1 (which is currently available to Charter Members).

i did all the manual instalation, but how do i run the install.xml? where do i install it? i have search all the forums but no luck. this is my first mod I would me installing  :'( like i said, I did the manual installment "youtube.gif" and the add before codes ect ect. I just need to get it working  :([/b]

Dragooon

It can be installed like any other mod, See http://docs.simplemachines.org/index.php?board=49.0;sort=subject if you don't know how to install mods.
And KarlBenson is away due to technical problems with his Computer/Internet.

edi67

CrazyZone - My SMF Forum


From the difficult the hardening of the man you can see

Harvester

I have the code installed and working well it seems BUT if I make a post and just put the youtube link:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kg4bcaIXKHU [/youtube]
I get told: "The message body was left empty." and i cant make the post without adding something more to the message.
Why is it doing this and how can it be made not to do this?
Please help

nick09

November 09, 2007, 04:02:31 PM #67 Last Edit: November 17, 2007, 06:12:48 PM by nick09
karl made a fix for it of what i know.

he answered it in the mod forum.

photoshop

November 14, 2007, 09:13:14 AM #68 Last Edit: November 14, 2007, 09:18:34 AM by photoshop
Nice mod..I have instaled today...now I have in admin panel errors:  :o

8: Undefined index: youtube
File: /home/------/public_html/---------/Themes/default/languages/Post.croatian.php (eval?)
Line: 778

please help me..Is this ok...what to do!? :-[


DarthNuno

I've just install the mod, but it doesn't work  :(
There's no utube icon when I'm doing a new post and the tag ( ex :
)  doesn't work too ...

I'm running 1.1.4 & my packages :

Browse Packages
Modification Packages
Mod Name Version 
1. Auto Embed Video Clips 1.3   [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete ] 
2. YouTube BBCode 1.4   [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete ] 

Any idea ? Tx
[nofollow]

photoshop


icon in my forum look like this!
:o

but it works..whith erors in admin panel!
:-\

hobox

Quote from: photoshop on November 14, 2007, 09:13:14 AM
Nice mod..I have instaled today...now I have in admin panel errors:  :o

8: Undefined index: youtube
File: /home/------/public_html/---------/Themes/default/languages/Post.croatian.php (eval?)
Line: 778

please help me..Is this ok...what to do!? :-[



You should read the first post more carefully

Quote from: karlbenson on September 27, 2007, 05:51:05 PM
If your using a language different than the ones supported this mod (listed below), then you will need to add the following to the Modifications.{language}.php for each theme (The language folder can be found eg Themes/{themename}/languages/)

FIND
?>
ADD BEFORE (and translate as necessary the language strings)
$txt['youtube'] = 'YouTube';
$txt['youtube_invalid'] = '#Invalid YouTube Link#';


VeNoM27

I'm using default theme and smf 1.1.4.
I install the mod but when I try to use it I get in the message: "
and it doesn't work.

How do I fix this?

photoshop

Quote from: hobox on November 16, 2007, 11:59:32 AM
Quote from: photoshop on November 14, 2007, 09:13:14 AM
Nice mod..I have instaled today...now I have in admin panel errors:  :o

8: Undefined index: youtube
File: /home/------/public_html/---------/Themes/default/languages/Post.croatian.php (eval?)
Line: 778

please help me..Is this ok...what to do!? :-[



You should read the first post more carefully

Quote from: karlbenson on September 27, 2007, 05:51:05 PM
If your using a language different than the ones supported this mod (listed below), then you will need to add the following to the Modifications.{language}.php for each theme (The language folder can be found eg Themes/{themename}/languages/)

FIND
?>
ADD BEFORE (and translate as necessary the language strings)
$txt['youtube'] = 'YouTube';
$txt['youtube_invalid'] = '#Invalid YouTube Link#';


Thx


there is another one too:
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=977

karlbenson

Hey Photoshop.

This mod doesnt contain Croatian language strings.
You will need to add the language strings to Modifications.croatian.php AND possibly Modifications.croatian-utf8.php if your using utf8. and convert as necessary.

My Auto Embed clips mod does NOT contain any language strings whatsoever.

I've added many of the common questions/issues with this mod to a mini-troubleshoot post
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=197280.msg1257211#msg1257211

karlbenson

@VeNoM27
Do you still have the issue?
If so
whats your forum url?
What is the youtube that you are tryign to add?

DarthNuno

Quote from: DarthNuno on November 14, 2007, 04:09:15 PM
I've just install the mod, but it doesn't work  :(
There's no utube icon when I'm doing a new post and the tag ( ex :
)  doesn't work too ...

I'm running 1.1.4 & my packages :

Browse Packages
Modification Packages
Mod Name Version 
1. Auto Embed Video Clips 1.3   [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete ] 
2. YouTube BBCode 1.4   [ Uninstall ] [ List Files ] [ Delete ] 

Any idea ? Tx


I'm still not able to uninstall this package :-(

Here's the error message :


!!Error in Package Installation

At least one error was encountered during a test installation of this package. It is strongly recommended that you do not continue with installation unless you know what you are doing, and have made a backup very recently. This error may be caused by a conflict between the package you're trying to install and another package you have already installed, an error in the package, a package which requires another package that you don't have installed yet, or a package designed for another version of SMF.
Uninstall Actions
Uninstall Actions "YouTube BBCode":
Installing this package will perform the following actions:  Type Action Description
1. Execute Modification ./Sources/Subs.php Test failed
2. Execute Modification ./Themes/default/Post.template.php Test failed
3. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.english.php Test failed
4. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.english-utf8.php Skipping file
5. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.english_british.php Skipping file
6. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.english_british-utf8.php Skipping file
7. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.brazilian.php Skipping file
8. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.brazilian-utf8.php Skipping file
9. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.portuguese.php Skipping file
10. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.portuguese-utf8.php Skipping file
11. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.spanish.php Skipping file
12. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.spanish-utf8.php Skipping file
13. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.spanish_es.php Skipping file
14. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.spanish_es-utf8.php Skipping file
15. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.spanish_es-utf8.php Skipping file
16. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.turkish.php Skipping file
17. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.turkish-utf8.php Skipping file
18. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.swedish.php Skipping file
19. Execute Modification ./Themes/default/languages/Modifications.swedish-utf8.php Skipping file
20. Delete File ./Themes/default/images/bbc/youtube.gif 



PLease help :-/
[nofollow]

karlbenson

November 28, 2007, 07:25:59 PM #77 Last Edit: November 28, 2007, 07:29:54 PM by karlbenson
DarthNuno.

Was the youtube mod the last mod which you installed?
If not, the code to undo might not be the same.

You may have to manually uninstall the mod.

If you don't feel comfortable or don't know how to yourself, I would recommended placing a [free] or [paid] request in the Help Wanted forum for someone to sort it out for you.

karlbenson

1.5 - 29th November 2007
o Added support for Deutsche YouTube localised version (de.youtube.com)

karlbenson

1.6 - 4th December 2007
o Added support for Youtube new-style rss links
o Increased efficiency of regex/preg_match

Advertisement: