• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 06, 2021, 10:38:20 AM

News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord


Mambo 4.6.5 and SMF 2.0RC2 Bridged log in issue

Started by higherauthority, January 20, 2010, 08:10:55 PM

Previous topic - Next topic

higherauthority

January 20, 2010, 08:10:55 PM Last Edit: January 21, 2010, 12:28:17 PM by higherauthority
I installed a fresh copy of Mambo 4.6.5 

I created a duplicate of my forums system running SMF 2.0 RC2 

Using the Bridge 2.0

I followed the directions supplied in the read me in the bridge zip file.  its pretty self explanatory.


I am using the Bridge registration method

The absolute path is /home/computi1/public_html/manew/forums
                    I verified this per the bridge install read me

I am using a wrapped integration

In mambo I unpublished the MOD_Login that std mambo uses and published Mod_SMF_login in its place.



I am using 2 separate databases on the same server with the same user and permissions wide open for both.


SMF_header_include  mambot is published

SMF_Login, SMF_logout, SMF _register etc are all unpublished.   I tried published it makes no difference.

in mambo I have the global settings to allow user registration as I found in another thread could cause similar issues.

I sync all my smf users to mambo that worked fine.

but once I publish the   mod_smf_login module I get this error

Notice: Undefined variable: configuration in /home/computi1/public_html/manew/modules/mod_smf_login.php on line 110

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/computi1/public_html/manew/modules/mod_smf_login.php on line 110


I can access the forum direct

SMF URL is here:   http://midwestairsofters.org/forums/index.php

everything appears to be fine

and if I disable the mod_smf_login      Mambo will function correctly and no error but then I have no way users can log in  :-\.


Mambo URL is:     http://midwestairsofters.org   (This is where I see the error)

Previously I have installed bridges for SMF1.1XXX + Joomla 1.012    SMF1.1XXX + Mambo 4.6.5 and but this is the first time for SMF 2.0RC2 + Mambo 4.6.5.   

Am I missing a step somewhere? Anyone else have this error.  I found a bunch of threads but nothing that is exactly like my error

Has anyone had success in getting this to work using the combination of these versions?

Thanks in advance


higherauthority

Just figured it out


I went to my mambo files and found   /modules/mod_smf_login.php   


I altered this code

global $lang, $mosConfig_lang, $synch_lang, $smf_lang, $smf_path;


to


global $lang, $mosConfig_lang, $synch_lang, $smf_lang, $smf_path, $configuration;

Advertisement: