• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 26, 2021, 02:47:46 AM

News:

SMF 2.0.18 has been released! Please update. Read more.


NightBreeze

Started by SychO, July 25, 2018, 11:31:03 AM

Previous topic - Next topic

r4vje

How can i see notification that there is a new post in a board? I'm not getting them at the moment. At the screenshot below you see the latest post but i don't get a notification.


SychO

Go into the board and click on "Notify"
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Blade73

hey again still looking for the color of the top buttons or where those are the normal text color and the hoover over color or the setting for transparancy on those have a lighter header.

Thx again for your help

SychO

Quote from: Blade73 on September 09, 2018, 03:29:24 PM
hey again still looking for the color of the top buttons or where those are the normal text color and the hoover over color or the setting for transparancy on those have a lighter header.

Thx again for your help

if you mean the navigation menu, take a look at
nav .dropmenu li a.firstlevel,.user .dropmenu li a.firstlevel
and
nav .dropmenu li a.active
and
header .dropmenu li a.firstlevel:hover,header .dropmenu li:hover a.firstlevel
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

r4vje

Quote from: SychO on September 09, 2018, 02:05:02 PM
Go into the board and click on "Notify"

Thanks again. Is there a way that you can put them on for all boards at once?

SychO

As far as I know, there isn't
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Kindred

no. That is not a feature of the software at all, for very good reasons.
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

DearSweetAru

Hey! Super awesome theme, but I ran into one aesthetic problem I'm hoping you can direct me how to fix. <3



The avatars in the top left corner get their height stretched out. I've tested it on Chrome and Firefox. I also asked a couple of my members to see if it looks that way on their accounts and it does.

How would I go about fixing this? The stretched out, blurry, pixelation is driving me insane. Thanks in advance! :D

SychO

Quote from: DearSweetAru on September 11, 2018, 01:58:18 PM
Hey! Super awesome theme, but I ran into one aesthetic problem I'm hoping you can direct me how to fix. <3



The avatars in the top left corner get their height stretched out. I've tested it on Chrome and Firefox. I also asked a couple of my members to see if it looks that way on their accounts and it does.

How would I go about fixing this? The stretched out, blurry, pixelation is driving me insane. Thanks in advance! :D

:/ this is troublesome, I forgot to force the height

in index.min.css
Look for
{width:28px;

Replace it with
{width:28px;height:28px;

Thank you for reporting this!
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

DearSweetAru

Sweetness! Thank you so much! It's all pretty now <3

No problem on the report. Thanks oodles for replying so quicky!

Blade73

just to let you know i had a mod installed in my prevoius theme when reinstalled it all pages got white it actually broke it,
link to that mod:https://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=833

just waiting for backup to be installed, just giving you a heads up on that

SychO

Quote from: Blade73 on September 12, 2018, 02:59:16 AM
just to let you know i had a mod installed in my prevoius theme when reinstalled it all pages got white it actually broke it,
link to that mod:https://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=833

just waiting for backup to be installed, just giving you a heads up on that

It didn't break the theme, it broke your forum
- never install and already installed mod
- never install a mod that shows errors on installation
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Blade73

ok never ever i got that :)
have a backup from yesterday so it will be ok
but q what with mods thats not implemted in the theme, what i did was uninstall and then install to get to the theme

SychO

Quote from: Blade73 on September 12, 2018, 04:21:40 AM
ok never ever i got that :)
have a backup from yesterday so it will be ok
but q what with mods thats not implemted in the theme, what i did was uninstall and then install to get to the theme

But did you get any errors on the install page ? especially on the theme installation part ?
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Blade73

no not on theme files it was only 1 file to modify but there was one on default/ core

SychO

Quote from: Blade73 on September 12, 2018, 04:33:32 AM
no not on theme files it was only 1 file to modify but there was one on default/ core

interesting, that might be it,
read this before you try to install it again
https://wiki.simplemachines.org/smf/Error_in_mod_installation

Although, it could also be due to uninstallation errors as well, your mod might not have properly uninstalled the first time
also keep in mind, the software takes a forum backup right before installing or uninstalling a mod, just in case smthn goes wrong you can use that backup in Packages/backup
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Blade73

well this is weird after backup was intalled i removed the mod uninstalled and deleted
after reading your last post i found it again but no it shows no errors

Blade73

and all is white again  lol

SychO

Quote from: Blade73 on September 12, 2018, 05:30:26 AM
and all is white again  lol

check your error_log, not the forum's error log page, the error log located in your website's root
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Blade73

but how to i use the complete backup file sql no way is like the backup made in packages and it didnt make a backup when installing the mod?

Advertisement: