• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 18, 2021, 12:34:35 AM

News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord


Ubacivanje bannera na forum

Started by dioda, October 19, 2007, 08:53:09 AM

Previous topic - Next topic

nenadinjo

samo gde treba da ubacim taj kod sto je dioda napisao to mi nije jasno

MarkoWeb

To sam ja napisao na pocetku teme.

Waske


dioda


Quotesamo gde treba da ubacim taj kod sto je dioda napisao to mi nije jasno

u index.template.php, ako ne znas tacno gde treba probaj metodom probe i greske dok se ne pojavi tamo gde zelis..

pikeman

Pozz svima!
Instalirao sam mod i radi sve kako treba na default temi. Interesuje me koje fajlove treba da izmenim da bi mi se mod pojavio u temi koju koristim?

Strelac

Moj ti je savet da ubacis baner rucno.....

pikeman

Ubacio sam ih ručno, ali su mi svi poravnati sa leva u desno. Kako da ih centriram?

Strelac

<div align="center">...</div>


Pokusaj ovako  ;)

pikeman



srbija-tip.com


mobilmega

kada ubacim kod,baneri mi stalno budu na vrhu foruma  :o

vinston84

Quote from: mobilmega on November 01, 2008, 08:26:42 PM
kada ubacim kod,baneri mi stalno budu na vrhu foruma  :o
zato shto si ih ubacio u header.
a footer ti je za donji deo foruma...

mobilmega

a gde to da izmenim? bubnuo sam baner samo u     index.template.php

vinston84

U index.template nadjesh ovaj red

<td valign="middle" align="center" style="white-space: nowrap;">
', theme_copyright(), '


pa posle toga ubacish baner
i bice ti skroz u dnu strane, samo koristi align da ga centrirash...

mobilmega

ok...odradio sam,ali može li nekako da se postavi u onom delu,gde je pretraga?
link je ovaj http://forum.mobilmega.net

p.s. nije reklama  :D

MarkoWeb

Mozes naravno, otvoris index.template fajl teme koju koristis i pogledas komentare... nadjes pretragu i dodas ono sto oces.
A mozes i da preskocis korak iznad pa da uzmes recimo echo'OK'; i ubacujes nasumice dok ne "ubodes" pravo mesto ;)

mobilmega

Quote from: MarkoWeb on November 03, 2008, 06:54:58 AM
Mozes naravno, otvoris index.template fajl teme koju koristis i pogledas komentare... nadjes pretragu i dodas ono sto oces.
A mozes i da preskocis korak iznad pa da uzmes recimo echo'OK'; i ubacujes nasumice dok ne "ubodes" pravo mesto ;)

pokušavao sam to sinoć do kasno,ali tu gde god da ga postavim izadje mi na vrhu foruma :( i onda se ispomeraju i dimenzije

MarkoWeb

A da pokusas da pogledas source kod stranice, pogledas klasu, id ili nesto po cemu bi u kod-u mogao da nadjes pretragu.

mobilmega


Advertisement: