News:

SMF 2.1.2 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

8: Undefined index: actual_theme_dir

Started by kapt, February 21, 2022, 03:47:55 PM

Previous topic - Next topic

kapt

http://localhost/forum/index.php?
8: Undefined index: actual_theme_dir
Dosya: C:/xampp/htdocs/forum/Sources/Load.php
Satır: 2226


2223: // Default language directories to try.
2224: $language_directories = array(
2225: $settings['default_theme_dir'] . '/languages',
==>2226: $settings['actual_theme_dir'] . '/languages',
2227: );

I don't know what caused this problem. I've seen previous threads.
Do you have any suggested solution?

Arantor


kapt

Quote from: Arantor on February 21, 2022, 03:58:37 PMWhat theme are you using?
I am using the theme I developed myself. But this problem comes up from time to time and I don't know for what reason. Could it be because of Turkish characters? I saw the solution you shared, but I want to find the reason.

https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=527809.msg3744054#msg3744054





Arantor

It's nothing to do with Turkish characters.

The issue is that the theme doesn't properly deal with having the correct hierarchy; themes can depend on each other and sometimes this doesn't go to plan.

Is this a theme from 1.1.x ported to 2.0? What changes have you made to theme-info.xml along the way?

kapt

Quote from: Arantor on February 21, 2022, 04:16:34 PMIt's nothing to do with Turkish characters.

The issue is that the theme doesn't properly deal with having the correct hierarchy; themes can depend on each other and sometimes this doesn't go to plan.

Is this a theme from 1.1.x ported to 2.0? What changes have you made to theme-info.xml along the way?
2.0 theme. I didn't make any changes.

shawnb61

I get 2-3 of those together every 6 months or so, using the default theme in 2.0 + Responsive Curve.  Could never consistently reproduce.
Address the process rather than the outcome.  Then, the outcome becomes more likely.   - Fripp

kapt

Quote from: shawnb61 on February 21, 2022, 05:44:15 PMI get 2-3 of those together every 6 months or so, using the default theme in 2.0 + Responsive Curve.  Could never consistently reproduce.
Isn't there a solution to this?

shawnb61

No.  I could never reproduce it.  (Plus it was extremely rare.)

Address the process rather than the outcome.  Then, the outcome becomes more likely.   - Fripp

kapt

Quote from: shawnb61 on February 21, 2022, 06:06:32 PMNo.  I could never reproduce it.  (Plus it was extremely rare.)


Maybe someone will know the solution, i'm waiting.  ;D

shawnb61

Quote from: kapt on February 21, 2022, 06:08:56 PMMaybe someone will know the solution, i'm waiting.  ;D

Might be waiting a bit.  I'd suggest upgrading to 2.1.1!  ;D
Address the process rather than the outcome.  Then, the outcome becomes more likely.   - Fripp

kapt

Quote from: shawnb61 on February 22, 2022, 12:54:13 AM
Quote from: kapt on February 21, 2022, 06:08:56 PMMaybe someone will know the solution, i'm waiting.  ;D

Might be waiting a bit.  I'd suggest upgrading to 2.1.1!  ;D
My mods are not ready for this.  :D

Advertisement: