News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Topic Rating Bar

Started by Bugo, January 05, 2012, 11:13:27 PM

Previous topic - Next topic

Hatshepsut

Yes, the new version 1.3 works with SMF 2.1 RC1 and Tinyportal :)

Biology Forums


njtweb

I installed on 2.0.15  default curve. I applied to only one forum and set both registered users and moderators to be able to change rating.

I don't see this rating bar anywhere as a my test registered user.

njtweb

Nevermind, uninstalled, not worth the time to research to find out why it doesn't work.

Bugo

Quote from: Study Force on March 28, 2019, 10:02:27 AM
What's new on 1.3?

  • Updated Template & CSS (only for SMF 2.1)
  • Added some language files from master branch (only for SMF 2.1)
  • Fix to work with TinyPortal (for both versions of the mod)
  • Other small changes (only for SMF 2.1)

njtweb

I don't know if v1.3 is supposed to be live on the mod site but it's not. I downloaded the 2.0.x version this morning and installed. It's 1.2.

dodos26

Bugs on 2.0.15:
Mods and admin cant change rate.
If there is any rate, you dont see your click rate.
If there is any rate, you can clikc your rate and dont see ur click. Must refresh web.
To do:
Users can change rate.

aegersz

#167
all systems are PHP 7.1.33, SMF 2.0.18

I have two almost identical SMF systems (one for live and one for dev) and this is what is going on with me:

Live with all my mods: Version 1.4.1 isn't highlighting the stars as I hover over them.
Live with all my mods: Version 0.8.2 works
Live with no mods: Version 1.4.1 works
Dev: after mirroring, Version 1.4.1 works only after a reinstall.

What (issue or mod) could be getting in the way ?
The configuration of my Linux VPS (SMF 2.0 with 160+ mods & some assorted manual tweaks) can be found here and notes on my mods can be found here (warning: those links will take you to a drug related forum). My (House) music DJ dedication page is here

aegersz

Solved ! - I just had to clear the cache only on each browser.
The configuration of my Linux VPS (SMF 2.0 with 160+ mods & some assorted manual tweaks) can be found here and notes on my mods can be found here (warning: those links will take you to a drug related forum). My (House) music DJ dedication page is here

aegersz

I got 3 errors in a row for trb_rate ... what does https://sitename/index.php?action=trb_rate do ?

... and should it come back with a blank page ?
The configuration of my Linux VPS (SMF 2.0 with 160+ mods & some assorted manual tweaks) can be found here and notes on my mods can be found here (warning: those links will take you to a drug related forum). My (House) music DJ dedication page is here

Bugo

Can you post a screenshot of these errors?

aegersz

The configuration of my Linux VPS (SMF 2.0 with 160+ mods & some assorted manual tweaks) can be found here and notes on my mods can be found here (warning: those links will take you to a drug related forum). My (House) music DJ dedication page is here

Bugo

Fixed. Install v1.4.2

aegersz

The configuration of my Linux VPS (SMF 2.0 with 160+ mods & some assorted manual tweaks) can be found here and notes on my mods can be found here (warning: those links will take you to a drug related forum). My (House) music DJ dedication page is here

TurtleKicker

Supposedly works in 2.1RC4, but I installed w/o errors and am not seeing the rating bars anywhere. Using default theme, although with the colors adjusted via https://custom.simplemachines.org/index.php?mod=4231

I checked my settings, I have it set to 5-star and not ignored on any boards (the default).

Diego Andrés

I just installed it on a test board and it works just fine, do you have any errors in your log or related?

Interestingly enough I did get one error when testing.
Undefined index: tr_votesBut didn't affect it's functionality at all.

SMF Tricks - Free & Premium Responsive Themes for SMF.

TurtleKicker

Quote from: Diego Andrés on October 30, 2021, 04:54:20 PMI just installed it on a test board and it works just fine, do you have any errors in your log or related?

I don't see any errors appearing. Maybe I missed something or am just not looking in the right spot. You can check my site for yourself (the one linked in my profile).

Bugo

Check the other people's topics. You will not see a rating bar within your own topics with 0 votes.

TurtleKicker

Quote from: Bugo on November 01, 2021, 10:22:21 PMCheck the other people's topics. You will not see a rating bar within your own topics with 0 votes.

Doh!

Ok, I see the 5-star meter now. But when I choose a rating, it doesn't "stick". Sometimes scrolling down and then back up again makes it disappear/reset (to no stars). Then sometimes doing it again brings back what I voted. Regardless, if I navigate away from the thread and return, the rating I gave it is gone (zero stars). And if I click on the pie chart, I get "No rates yet."

Bugo

Create a test account with permission "rate topics" and send me a pm with login/pass. Also, attach a screenshot with your settings.

Advertisement: