News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Themes wont install properly.

Started by phatuis, October 07, 2009, 01:44:04 AM

Previous topic - Next topic

phatuis

Whenever I go to install a theme, it never works, it sais it installs, I select it, but it shows all the links in a column, no styling whatsoever. I checked the images path multiple timex, reinstalled multiple times, and it still doesnt work.

jani01

How you are installing themes and what is you SMF version  ?

Joey Smith™

Are you certain the themes you are installing are for your version of smf? You can not use 1.1.x themes in a 2.0 version.
PM at your own risk, some I answer, if they are interesting, some I ignore.

phatuis

I am completely sure I am downloading the right version, I am using OverviewLight for 2.0, on SMF 2.0 RC1.2, which is the version of the theme. I have installed them different ways, using the ZIP and making the folder and placing files int it.

phatuis


Joey Smith™

Can you please link to the exact theme you are trying to install so that I can run a test install. It might also help if you can upload a What is phpinfo.php? file and link to it.
PM at your own risk, some I answer, if they are interesting, some I ignore.


Joey Smith™

Try switching to the default theme before you do the install and install from a file.

If you like you can create me a temp admin account and I can try to look into this further.
PM at your own risk, some I answer, if they are interesting, some I ignore.

Advertisement: