• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 05, 2021, 04:40:07 PM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


Sitemap [action=sitemap]

Started by Hoochie Coochie Man, October 29, 2007, 06:18:59 PM

Previous topic - Next topic

Yağız...

Türkçe dil dosyalarını kurmamışsınız.

baycall

December 22, 2008, 12:57:59 PM #141 Last Edit: December 22, 2008, 01:04:08 PM by baycall
nasıl yani..pek anlayamadım..

smf_sitemap_1.2.2 modunu kurdum..burada manuel olarak kontrol ettim(türkçe oalrak kurmadaım zaten)

yardımcı olursanız çok makbule geçer..

Yağız...

QuoteModification.turkish.php dosyasında
yazan yerden itibaren tekrar yapın.

baycall

Yağız çok teşekkür ederim...yardımın için çok sağol...teşekkür ederim((sorun halloldu))

minnik

http://www.genismekan.com/index.php?action=sitemap;xml

Buyrun, sitemapta sorun çıktı;

Google amca tanımadı HATA dedi...




Bende denedim bu hatayı verdi...


Giriş Ücretsiz, Kayıt Ücretsiz Buyrun...10 saniyede üyemizsiniz...
www.genismekan.com




sair86


aRiFs

hocam benim sorum farklı.

Ben sitemap i sorunsuz kurdum.

http://bau.gen.tr/forum/index.php?action=sitemap

Size sorum şu : Google a sitemap gönderdim birtane bunuda sitemdeki XML yazan yerdeki dosyayı kaydederek yaptım.
Acaba dogrumu yaptım ?

Hoochie Coochie Man

Dosyayı kaydetmene gerek yok direk bu linki vermen yeterliydi..
http://bau.gen.tr/forum/index.php?action=sitemap;xml
İnadına SMF 1.1.X

grafitus

Modun yapımcısından beta4'e güncellemesini ister misiniz ???

Yağız...

2.0 Beta 4 sürümünde çalışması gerekiyor.

grafitus

Quote from: Yağız on January 14, 2009, 07:51:24 AM
2.0 Beta 4 sürümünde çalışması gerekiyor.

O zaman da söleyinde bi zahmet ayatrlarını güncellesin ;)

djfatih55

merhaba modu yükledim sitemap calıstı. Smf 1.1.7 kullanıyorum. smf_sitemap_1.2.2.tar paket yükleden sorunsuz yükledim. sorun su ?

add_settings.php dosyasını forum dizinine attım ama url olarak çalıştır demişsiniz. çalıştırmaya çalıştım ama bana şöyle bisey yazdı.

Your settings have been entered into the database!

bu bir hata mı yoksa bu sekildemi olması lazım ..
sitemap te hata almıtorum. hata mesajıda olmuyor.
Sitemap in bir ayar yeri var mı ?

ilginiz için tesekkürler
a [nofollow]

Yağız...

Ayarların veritabanınıza girildiğini söyleyüyor sadece.

djfatih55

a [nofollow]

desti22

arkadaşlar, hepinize Merhaba,

Benim sorunum Sitemapla ilgili daha öncesinde sitemap kurmayı denedim.. ama .htaccess dosyasından dolayı siteme geri yukleme yapmak zorunda kaldım.

benim istedigim sitemap şu şekilde;

hxxp:img140.imageshack.us/my.php?image=nocommentsu9.jpg [nonactive]


sitemde pretty url modülü yüklü yukarda resmini vermiş oldugum tarzda bir sitemap nasıl oluşturabilirim. Yardımcı olucak arkadaşlara Teşekkürler

ysf1903

January 27, 2009, 07:46:21 AM #155 Last Edit: January 27, 2009, 07:51:09 AM by ysf1903
Merhaba sitemapi manuel olarak kurdum ve

forum/index.php?action=sitemap yaptığımda

Fatal error: Function name must be a string in /home/xx/public_html/forum/Sources/Sitemap.php on line 34

aynısını add_Settings dosyasını çalıştırırkende alıyorum

Fatal error: Function name must be a string in /home/xx/public_html/forum/add_settings.php on line 45

hatasını alıyorum ve forum sayfasında da sitemap çıkmadı.  Ne yapabilirim ?

SMF1.1.7
Aeva
Pretty URL0.9 kurulu modlar.

Belki dizinlerde yanlışlık yapmış olabilir miyim ? Editleyeceğim dosyaların dizinlerini tam olarak yazarsanız sevinirim. 

ysf1903

smf_sitemap_1.2.2.tar.gz  paketini kurarak sorunu çözdüm , aynı hatayla karşılaşanlar 1.3 değil eski paketi kursun.  Zannedersem 1.3ü smf2.0 için yapmışlar

ysf1903

Bu seferde gözükmüyor , daha doğrusu .htaccess'ten xml yaptım sitemap.xml'ye tıklayınca

<loc>
http://xxx/forum/kendi-videolariniz-resimleriniz/mirror's-edge!/ [nofollow]
</loc>
<lastmod>2009-01-24T13:27:13+02:00</lastmod>
<changefreq>daily</changefreq>
<priority>0.8</priority>
</url>

şeklinde gözüküyor.  Bunu nasıl düzeltebilirim ?

desti22

Arkadaşım eline saglık güzel bir paylaşımda;

ModSettings.php dosyası icin vermiş oldugun kodlar mevcut degil. utf8 kullanıyorum fakat 2 tane ModSettings.turkish-utf8.php ,ModSettings.english.php bu 2 dosyadan başka ModSettings.php dosyası mevcut degil (yada ben göremedim) kısacası bu 2 modda'da verdigin kodlar yok.

Yağız...

Themes/default/languages klasörü yerine Sources klasörüne bakmayı deneyin.

Advertisement: