Move to another server- topic gives blank page

Started by kiliosliso, May 24, 2012, 02:40:10 PM

Previous topic - Next topic

kiliosliso

Hello
I moved my forum to another server
i used repair_settings.php  to update my settings all good
categories are opening but when i click on a topic it gives me some #new url and a blank page
Below is the URL
http://goo.gl/qXcC0

Below is my setings.php file
<?php

/**
 * Simple Machines Forum (SMF)
 *
 * @package SMF
 * @author Simple Machines http://www.simplemachines.org
 * @copyright 2011 Simple Machines
 * @license http://www.simplemachines.org/about/smf/license.php BSD
 *
 * @version 2.0
 */

########## Maintenance ##########
# Note: If $maintenance is set to 2, the forum will be unusable!  Change it to 0 to fix it.
$maintenance '0'; # Set to 1 to enable Maintenance Mode, 2 to make the forum untouchable. (you'll have to make it 0 again manually!)
$mtitle 'Maintenance Mode'; # Title for the Maintenance Mode message.
$mmessage 'Okay faithful users...we\'re attempting to restore an older backup of the database...news will be posted once we\'re back!'; # Description of why the forum is in maintenance mode.

########## Forum Info ##########
$mbname 'Yo-Yo.gr Forum'; # The name of your forum.
$language 'english'; # The default language file set for the forum.
$boardurl 'http://www.forum.yo-yo.gr'; # URL to your forum's folder. (without the trailing /!)
$webmaster_email '****@yo-yo.gr'; # Email address to send emails from. (like [email protected])
$cookiename 'SMFCookie807'; # Name of the cookie to set for authentication.

########## Database Info ##########
$db_type '*******';
$db_server '***********';
$db_name '************';
$db_user '**************';
$db_passwd '***************';
$ssi_db_user '';
$ssi_db_passwd '';
$db_prefix 'smf_';
$db_persist '0';
$db_error_send 0;

########## Directories/Files ##########
# Note: These directories do not have to be changed unless you move things.
$boarddir '/var/www/vhosts/yo-yo.gr/httpdocs/forums'; # The absolute path to the forum's folder. (not just '.'!)
$sourcedir '/var/www/vhosts/yo-yo.gr/httpdocs/forums/Sources'; # Path to the Sources directory.
$cachedir 'http://www.yoyo.gr/forums/cache';

########## Error-Catching ##########
# Note: You shouldn't touch these settings.
$db_last_error 0;

# Make sure the paths are correct... at least try to fix them.
if (!file_exists($boarddir) && file_exists(dirname(__FILE__) . '/agreement.txt'))
$boarddir dirname(__FILE__);
if (!
file_exists($sourcedir) && file_exists($boarddir '/Sources'))
$sourcedir $boarddir '/Sources';
if (!
file_exists($cachedir) && file_exists($boarddir '/cache'))
$cachedir $boarddir '/cache';

?>

MrPhil

You're getting a serious PHP error somewhere. Read my sig > FAQs > Blank page/White Screen of Death and see where to look for clues and things to investigate. Possibly one or more files were corrupted during the move. Did you clear out the SMF cache (.php files) when you moved?

kiliosliso

i have cleared cache, i am reading your faqs but nothing seems to work until now

i will try to move files again , in case some are corrupted

MrPhil

Did you look in all the places listed for any error messages that might have been given?

Advertisement: