• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 02, 2021, 11:25:25 AM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


Ziyaretçiler Mesajın ilk X Karakterini Görebilsin

Started by husmen73 (Gulhin), December 16, 2007, 04:56:18 PM

Previous topic - Next topic

free__


SacmaliK


My Mods
Veoh Bbc Tag:here
Topic get Keywords:here
...

husmen73 (Gulhin)

Bu mod belirli kategorilere uygulanabilir hale getirebiliriz.

UTF-8 için dökümanlar sayfamızı inceleyin.
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

hasan_061

Quote from: Aslanbac (husmen73) on June 16, 2008, 04:45:59 PM
Bu mod belirli kategorilere uygulanabilir hale getirebiliriz.

nasıl hocam biraz daha yardımcı olamaz mısınız hiçbirşey anlamadım modu kurdum ama bütün kategorilere uygulanıyor :(
Sagopa Kajmer Fan Club www.Sagokafkef.com

husmen73 (Gulhin)

Quote from: hasan_061 on June 26, 2008, 12:28:01 PM
Quote from: Aslanbac (husmen73) on June 16, 2008, 04:45:59 PM
Bu mod belirli kategorilere uygulanabilir hale getirebiliriz.

nasıl hocam biraz daha yardımcı olamaz mısınız hiçbirşey anlamadım modu kurdum ama bütün kategorilere uygulanıyor :(
İlk mesaja ekledim yeni kodları. Tekrar kurulum yapabilirsin. (Eski kodlarla değiştirmen yeter.)
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

oyunciniyim

biraz daha ayrıntıLı oLabiLirmi? Biz acemiLer için yani..

уιℓмαz

Güzel bir mod ama biraz geliştirilmesi gerekiyor. Kısaltılan mesajlarda bbc'ler olduğu için yazı tipleri birbirine giriyor resim ve videolarda da bazı problemler var.

Tanshaydar

Quote from: уιℓмαz on July 15, 2008, 08:02:41 AM
Güzel bir mod ama biraz geliştirilmesi gerekiyor. Kısaltılan mesajlarda bbc'ler olduğu için yazı tipleri birbirine giriyor resim ve videolarda da bazı problemler var.

Evet, bu yüzden mod halen duruyor bende; ama kullanmıyorum.

TiReDsOuL

July 23, 2008, 12:59:28 PM #48 Last Edit: July 23, 2008, 04:38:25 PM by TiReDsOuL
smf 2.0 a uyarlanmış hali sormadan yaptık ama sorun olmaz umarım :)

Display.template.php  açıyoruz

bul;
', $message['body'], '
değiştir;
';
                        if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1 && in_array($context['current_board'], array(1,2)))

                        {
                           $message['body']=shorten_subject($message['body'], $modSettings['hide-characters']);
                           echo $message['body'].'<br />'.$txt['other-hiding-characters-login-logout'];
                        }
                        else
                        {
                           echo $message['body'];
                        }
                        echo '


Modifications.turkish.php aç
bul;
?>

değiştir;
$txt['enable-hide-characters'] = 'Ziyaretçilere sınırlı mesaj gösterilsin mi?';
$txt['hide-characters'] = 'Ziyaretçilere gösterilecek karakter sayısı sınırı';
$txt['hide-characters-boardid'] = 'Hangi bölümlerde uygulansın?<div class="smalltext">(Bölüm numaralarını virgülle ayırın. Ör: 1,4,5,12,26)</div>';
?>


Sources/ManageSettings.php aç

bul;
array('text', 'default_personal_text'),
'',

değiştir;
array('text', 'default_personal_text'),
'',
array('check', 'enable-hide-characters'),
         array('int', 'hide-characters'),
         array('text', 'hide-characters-boardid'),
      '',


index.turkish.php aç
bul;
?>
değiştir;
$txt['other-hiding-characters-login-logout'] = '[<font color="red">Bu mesajın devamını görebilmek için <a href="'.$scripturl.'?action=register" target="_self">kayıt olun</a> ya da <a href="'.$scripturl.'?action=login" target="_self">giriş yapın</a></font>]';
?>


display.template.php de ekledıgımız kodun ıcerısındekı array(1,2)  kısmından istediğiniz bölüm numarasını yazın, o bölümde aktif olsun.
örnek:(1,2,3,4,5)

ADMİN >>ÖZELLİKLER VE SEÇENEKLER >> Seçenekler sekmesinden gerekli ayarlamayı yaptıktan sonra kullanabilirsiniz.

Not:Modifikasyon Aslanbac (husmen73) tarafından yapılmıştır.Kodlamalarda değişiklik yoktur sadece ilgili dosyalara düzenleme tarafımdan yapılmıştır.

smfthemes.org --language moderator
Özel mesajla yardım istemeyin artık okumuyorum bile..
Do NOT PM me for support unless I invite you, I will ignore you.
--------------------------------------
Uzun bir süre yok....

x YaraSi x


TiReDsOuL

Quote from: YaraSi on July 27, 2008, 06:04:28 AM
Bölüm numarasını nasıl öğrenebiliriz?

bolumun ustune mouse getir browserda sol altta board=x.0 seklınde yazar

smfthemes.org --language moderator
Özel mesajla yardım istemeyin artık okumuyorum bile..
Do NOT PM me for support unless I invite you, I will ignore you.
--------------------------------------
Uzun bir süre yok....

citizenerased


TugruL

August 09, 2008, 04:33:46 PM #52 Last Edit: August 09, 2008, 04:58:50 PM by TugruL
Ya ben bunu önceden yapmıştım ama şimdi yapamıyorum ....


edit: şimdi hallettim ama kodlarda hata var haberiniz olsun. buda benim yaptığım değişiklik  8)



husmen73 (Gulhin)

-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

TugruL

August 11, 2008, 05:47:44 AM #54 Last Edit: August 11, 2008, 05:49:40 AM by TugruL
hüsmen abey ben ilk mesajda görünsün istiyordum sadece ancak bu kodda

';
                        if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1 && in_array($context['current_board'], array(1,2)))

                        {
                           $message['body']=shorten_subject($message['body'], $modSettings['hide-characters']);
                           echo $message['body'].'<br />'.$txt['other-hiding-characters-login-logout'];
                        }
                        else
                        {
                           echo $message['body'];
                        }
                        echo '


bu kısım tam olarak yok

if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1)

burda bir parantez fazla gibi görünüyor.

bende
if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1 && in_array($context['current_board'], array(1,2)))
satırının tamamını

if($context['user']['is_guest'] && $message['id'] == $context['first_message'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1 && in_array($context['current_board'], array(1,2))))
bunla değiştirdim. ama yine çalışmadı. ancak sondaki dört parantezden birini silince çalıştı. biraz körü körüne hatalı dedik kusura bakmayın ama bende öyle oldu işte. acemi şansıyla çalıştırabildik yani  :P :P

BuЯЯЯЯaK

Çünkü 3 parantez açıldığına göre 3 parantez olarak kapanacak .


husmen73 (Gulhin)

En alttaki kodda bir parantez fazlaymış. Düzelttim.
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

mk1977

katkıda bulunan herkesin eline sağlık ve teşekkürler...

uyguladım gayet de güzel oldu

yalnız, array değerlerini admin panelinden girdiysem de işe yaramadı

ben de buraya ekledim ancak o zaman çalıştı

in_array($context['current_board'], array(1,2)))
Muhasebe, Vergi, Sosyal Güvenlik ve Ekonomi Portalı
www.Muhasebe-Online.com

SMF 1.1.21 - Classic Tema

mk1977

bu arada küçük bir ekleme yapmak isterim

bu kodlar eklense dahi "yazdır" butonuna basınca bütün içerik görüntüleniyor

haliyle de bot'lar bütün içeriği önbelleğe alıyor

engellemek için Printpage.template.php dosyasının en altına aşağıdaki kodu ekledim...

is_not_guest();
Muhasebe, Vergi, Sosyal Güvenlik ve Ekonomi Portalı
www.Muhasebe-Online.com

SMF 1.1.21 - Classic Tema

Advertisement: