• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 02, 2021, 12:22:13 PM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


Ziyaretçiler Mesajın ilk X Karakterini Görebilsin

Started by husmen73 (Gulhin), December 16, 2007, 04:56:18 PM

Previous topic - Next topic

husmen73 (Gulhin)

December 16, 2007, 04:56:18 PM Last Edit: August 16, 2008, 07:24:08 AM by Aslanbac (husmen73)
Enver hocamın isteği üzerine küçük bir eklenti yayınlıyorum. Modifikasyon haline getirilmemiştir, manuel olarak kolayca kurabilirsiniz.

SMF 2.0'da kurmak için şurayı takip edin; http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=211473.msg1626668#msg1626668


SMF 1.1.X
Display.template.php dosyasını açınız.

Code (Bul) Select
', $message['body'], '

Code (Değiştir) Select
';
                        if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1 && in_array($context['current_board'], array(1,2)))

{
$message['body']=shorten_subject($message['body'], $modSettings['hide-characters']);
echo $message['body'].'<br />'.$txt['other-hiding-characters-login-logout'];
}
else
{
echo $message['body'];
}
echo '





ModSettings.turkish.php dosyasını açınız. [Diğer diller için ilgili dosyayı açınız]
Code (Bul) Select
?>

Code (Değiştir) Select
$txt['enable-hide-characters'] = 'Ziyaretçilere sınırlı mesaj gösterilsin mi?';
$txt['hide-characters'] = 'Ziyaretçilere gösterilecek karakter sayısı sınırı';
$txt['hide-characters-boardid'] = 'Hangi bölümlerde uygulansın?<div class="smalltext">(Bölüm numaralarını virgülle ayırın. Ör: 1,4,5,12,26)</div>';
?>





ModSettings.php dosyasını açınız.
Code (Bul) Select
array('text', 'default_personalText'),
array('int', 'max_signatureLength'),
'',


Code (Değiştir) Select
array('text', 'default_personalText'),
array('int', 'max_signatureLength'),
'',
array('check', 'enable-hide-characters'),
array('int', 'hide-characters'),
array('text', 'hide-characters-boardid'),
'',





index.turkish.php dosyasını açınız. [Diğer diller için ilgili dosyayı açınız]
Code (Bul) Select
?>
Code (Değiştir) Select
$txt['other-hiding-characters-login-logout'] = '[<font color="red">Bu mesajın devamını görebilmek için <a href="'.$scripturl.'?action=register" target="_self">kayıt olun</a> ya da <a href="'.$scripturl.'?action=login" target="_self">giriş yapın</a></font>]';
?>






Eğer sadece ilk mesajda gerçekleşmesini istiyorsanız şunları yapınız. (Önce yukarıdaki kodları uygulayınız)
Quote from: cakal93 on December 17, 2007, 10:49:33 AM
Code (Bul) Select
if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1)
Code (Değiştir) Select
if($context['user']['is_guest'] && $message['id'] == $context['first_message'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1 && in_array($context['current_board'], array(1,2)))

array(1,2)  kısmından istediğiniz bölüm numarasını yazın, o bölümde aktif olsun.

Not:Eklentiyi kullanabilmek için Admin --> Forum Seçenekleri sekmesinden ilgili yeri aktif edin ve karakter sayısını yazınız.
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

ogretmen71

December 16, 2007, 05:13:23 PM #1 Last Edit: December 16, 2007, 05:22:36 PM by matrixbaba
Üstad tam aradığım şeydi ve sayende alıp kullandım hiç bir hata yok. Ellerine sağlık :D

Ekran görüntüleri hem ziyaretçiye görünen hemde admin panel ;)




Evo™

Güzel bir uygulama gerçekten teşekkürler peki bunu sadece ilk mesajda göstermek için display.template.php de nasıl bir değişiklik yapmamız gerekecek.

Yağız...

En bastaki
if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1)
kodunu bu sekilde degistir:
if($context['user']['is_guest'] && $message['id'] == $context['first_message'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1)

SL8N8

aynı şekilde yaptım fakat sınırladığım msjdan sonra sadece ... çıkıyor. kayıt olun yada giriş yapın kısmı eksik.... :S

sivilce

index.turkish.php deki değişiklikleri tekrar yapmayı dener misin.

дTдKдИ


Evo™

Quote from: SL8N8 on December 30, 2007, 06:10:03 PM
aynı şekilde yaptım fakat sınırladığım msjdan sonra sadece ... çıkıyor. kayıt olun yada giriş yapın kısmı eksik.... :S

Dil dosyalarından değildir bende de aynısı olmuştu sayı olarak 100 giriyorum mesela üye ol veya giriş yap yazısı tam olarak çıkmıyordu eksik karakterlerle gösteriyordu. 101 yapıyordum sorun olmuyordu ilginç birşey ama ben öyle çözmüştüm seninki de öyle olabilir.

L¤яdSèßO

phpbb de vardı bi zamanlar kullanıyordum smf için çok güzelolmuş :) Teşekkürler

SyMurG


L¤яdSèßO

smf 2.0 a denedim admin panelinde ayarları çıkaramadım
if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1)
kısmını 0 yaptım bu seferde karakter sayılarını ayarlayamadım :( işimiz iş.

Yağız...

2.0'a uyarlamak icin cok ugrasmamiz lazim :)
Local'de denerim.

husmen73 (Gulhin)

Quote from: L¤яdSèßO on February 05, 2008, 03:30:34 PM
smf 2.0 a denedim admin panelinde ayarları çıkaramadım
if($context['user']['is_guest'] && $modSettings['enable-hide-characters'] == 1)
kısmını 0 yaptım bu seferde karakter sayılarını ayarlayamadım :( işimiz iş.
Şeker yöneticilerimiz bizlere SMF 2.0'ı vermedikleri için bizde birşey yapamıyoruz.
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

Yağız...


eleven

Template Parse Error!
It seems something has gone sour on the forum with the template system. This problem should only be temporary, so please come back later and try again. If you continue to see this message, please contact the administrator.

You can also try refreshing this page.

hatası verdi bende arkadaşlar.düzelmiyor acil yardım lütfen.

husmen73 (Gulhin)

Quote from: eleven on February 16, 2008, 04:47:27 PM
Template Parse Error!
It seems something has gone sour on the forum with the template system. This problem should only be temporary, so please come back later and try again. If you continue to see this message, please contact the administrator.

You can also try refreshing this page.

hatası verdi bende arkadaşlar.düzelmiyor acil yardım lütfen.
bir yerde hata yapmışsınızdır. uygulamayı tekrar deneyin.
-Kurumsal Kimlik Web Tasarım Hizmeti.
Gülhin Portal Sistemi hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
SMF
Referanslar --> http://www.gulhin.com/referanslar-portfoy/
-Web Tasarımı ve Tema Tasarımı Sitesi www.gulhin.com
-TOPLU MAİL GÖNDERİMİ --> http://www.toplumailsms.com
E-Ticaret Sistemi yaptırmak mı istiyorsunuz?

Narcotic

modsetting.php dosyası yok bende default temaya baktım ordada göremedim yardimci olurmusunuz

TugruL

Eline sağlık hocam çok güzel bişi bu. yanlız şöyle bişi yapamazmıyız?

TEKNODYUM  -  RALLYPROCO dan alıntı şöyle bi kod var içeriği ziyaretçilere saklamak için.

';

// Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır by rallyproco ;)

if ($context['user']['is_guest'])

echo '
<center>

<img src="' . $settings['images_url'] . '/warning.gif" border="0">
<br><b><font size="2" color="#ff0000"  face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Forum İçeriğimiz Ziyaretçilere Kapalıdır</font></b><br><br>
<a href="', $scripturl, '?action=login"><img src="' . $settings['images_url'] . '/girisyap.gif" border="0"></a>  <a href="', $scripturl, '?action=register"><img src="' . $settings['images_url'] . '/kayitol.gif" border="0"></a>
</center>

';
else


echo'


aynen burdaki gibi giriş yap yada kayıt ol yerine gif resmi çıksın? ben yapmaya uğraştım ama hata verdi siz bi el atarsanız güzel olur!  ;)

Narcotic

modsetting.php dosyasi bende yok yardim edecekdemi yok ?

TugruL

kardeş olmaması gibi bi durumda yok bence :) ben onu Sources klasöründe buldum sendekine bir bak istersen OK? 

Benim öneriyede yardım bekliyoruuumm!

Advertisement: