• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 01, 2021, 02:24:37 AM

News:

SMF 2.0.18 has been released! Please update. Read more.


New Post Reduction On SMF

Started by Xpresskonami, September 16, 2021, 03:54:52 AM

Previous topic - Next topic

Xpresskonami

Hello, i am having issue with my website content.... Whenever i try to publish new topic or member wants to comments , my content automatically reduce, EXAMPLE: I want to publish a topic of 5000 words, when i post the topic it will shorten the topic to 200 or 300 words. I check admin page under my Maximum allowed post size its 0. Please how can i fix this.

Illori

try changing from 0 to a higher value like 10000 and see if that helps any. also are the posts written in an editor like word then copied to the forum? if so then you need to convert to utf-8.

live627

hitting the 65535 char limit probably; need to convert to mediumtext

Arantor

300 words is probably in the under 10k category though...

Easy way to tell: put the limit in as 60000 and see if SMF complains it's too long (since having 0 just means it doesn't bother checking). If the post is longer than 60000, change the limit to 70000 and try again.

Setting it over 65535 will try to make it bigger automagically but should check that's the problem before doing it.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

Xpresskonami

I tried do follow this comment one after the other I input the limit to 60000, still not working. Still gotten short of post, it is when I modify and repost it will show full post

Arantor

When you say "still not working", what *exactly* happens? Explaining the detail is important if you want this fixed.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

Xpresskonami

Quote from: Arantor on September 25, 2021, 05:27:16 AMWhen you say "still not working", what *exactly* happens? Explaining the detail is important if you want this fixed.

Whenever I want to publish a new post. It always reduce all the content and topic. This error start this month. I don't have any issues with it before.

I can't publish a 1000 content it will always reduce it to 50 or 60. It did the same error in the Subject box as well.

Arantor

OK so I left some other questions on your other topic that would be useful to debug this.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

mickjav

Database Dreams - music and charts, Home of Chart Tracker Elite, Apollo & DJ 2020.
Coming soon The Librarian.

Xpresskonami

Quote from: Arantor on September 26, 2021, 08:14:27 AMOK so I left some other questions on your other topic that would be useful to debug this.

The topic has been split. I can't find out the split topic , but the main issues to this was the symbols " and ' include in the content.

Arantor

You did find it, you even posted in it. It's very confusing. Maybe we should ask thr mods to close both and start a new one summarising where everything is at especially since I'm no longer sure if you just want the problem fixed or if you want to upgrade.

Especially considering you haven't, as far as I know, actually tested the content here on this site meaning that depending on the problem, upgrading might not fix it either! There was a reason I asked you to test it and it wasn't because I was being a bit random.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

Steve

Quote from: Xpresskonami on September 27, 2021, 10:49:14 AMThe topic has been split. I can't find out the split topic
YOUR topic was not split. A post unrelated to your topic was split out to be it's own topic.

Please do as Arantor asked. Otherwise, he can't help you if you won't follow his advice.
Please do not PM me for support.

Xpresskonami

Quote from: Arantor on September 27, 2021, 11:06:53 AMYou did find it, you even posted in it. It's very confusing. Maybe we should ask thr mods to close both and start a new one summarising where everything is at especially since I'm no longer sure if you just want the problem fixed or if you want to upgrade.

Especially considering you haven't, as far as I know, actually tested the content here on this site meaning that depending on the problem, upgrading might not fix it either! There was a reason I asked you to test it and it wasn't because I was being a bit random.

Ok, thanks. i come up with the main causes of the short content. my content do no allow me to write the symbols £ ' " and €. Whenevr any of this is include in the content, it cut the content from it.

Kindred

 I repeat again..  your issue is almost definitely related to a failureto convert to utf8
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.<br /><br />"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Steve

As this isn't a bug but more of a support issue, moving to Support board.
Please do not PM me for support.

Xpresskonami

Quote from: Steve on October 01, 2021, 08:15:03 AMAs this isn't a bug but more of a support issue, moving to Support board.

Ok thank you

Xpresskonami

Quote from: Xpresskonami on September 30, 2021, 11:45:42 PM
Quote from: Arantor on September 27, 2021, 11:06:53 AMYou did find it, you even posted in it. It's very confusing. Maybe we should ask thr mods to close both and start a new one summarising where everything is at especially since I'm no longer sure if you just want the problem fixed or if you want to upgrade.

Especially considering you haven't, as far as I know, actually tested the content here on this site meaning that depending on the problem, upgrading might not fix it either! There was a reason I asked you to test it and it wasn't because I was being a bit random.

Ok, thanks. i come up with the main causes of the short content. my content do no allow me to write the symbols £ ' " and €. Whenevr any of this is include in the content, it cut the content from it.

This is the causes of my forum issues

Illori

Quote from: Kindred on October 01, 2021, 07:02:26 AMI repeat again..  your issue is almost definitely related to a failure to convert to utf8

have you tried to convert to UTF-8? that is the fix to your issue.

Xpresskonami

Quote from: Illori on October 02, 2021, 05:22:26 AM
Quote from: Kindred on October 01, 2021, 07:02:26 AMI repeat again..  your issue is almost definitely related to a failure to convert to utf8

have you tried to convert to UTF-8? that is the fix to your issue.

Yes it ask me to upgrade my database and I don't know I can upgrade my database. How can I upgrade my database to convert to UTF????

Illori

what is the exact error message you are getting? we need that to assist you further.

Advertisement: