• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 26, 2021, 05:03:58 PM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


NightBreeze

Started by SychO, July 25, 2018, 11:31:03 AM

Previous topic - Next topic

bod22

I think no one on my forum knows about it so it's our secret. ;)

I'm curious is it possible to fix somehow the image logo and top section so that their width is always the same as main content?



Without it when the resolution is high it doesn't look well because logo always runs left in this case. I want to change the width of forum from 96% to 90% but in this case it look even worse.


SychO

2018.08.11 - Update
-----------------------
!Fixed BBC elements colors
!Fixed width behavior with the main section
!Adjusted Text shadow for more text clarity
+Added German Translation by Rho




Quote from: bod22 on August 10, 2018, 04:09:57 PM
I think no one on my forum knows about it so it's our secret. ;)

I'm curious is it possible to fix somehow the image logo and top section so that their width is always the same as main content?

Without it when the resolution is high it doesn't look well because logo always runs left in this case. I want to change the width of forum from 96% to 90% but in this case it look even worse.

That's been fixed in this update
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

lazo50

Exceptional theme. Thank you.
A small problem: the LOGIN does not work    :'(

SychO

Quote from: lazo50 on August 13, 2018, 02:13:06 AM
Exceptional theme. Thank you.
A small problem: the LOGIN does not work    :'(

How does it not work, elaborate please
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

lazo50

Quote from: SychO on August 13, 2018, 03:15:41 AM
Quote from: lazo50 on August 13, 2018, 02:13:06 AM
Exceptional theme. Thank you.
A small problem: the LOGIN does not work    :'(

How does it not work, elaborate please

There is no connection to the login function

SychO

Quote from: lazo50 on August 13, 2018, 06:20:05 AM
Quote from: SychO on August 13, 2018, 03:15:41 AM
Quote from: lazo50 on August 13, 2018, 02:13:06 AM
Exceptional theme. Thank you.
A small problem: the LOGIN does not work    :'(

How does it not work, elaborate please

There is no connection to the login function

any errors ? screenshots ? links ?
I can't help you with so little information
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

lazo50

Quote from: SychO on August 13, 2018, 07:05:07 AM
Quote from: lazo50 on August 13, 2018, 06:20:05 AM
Quote from: SychO on August 13, 2018, 03:15:41 AM
Quote from: lazo50 on August 13, 2018, 02:13:06 AM
Exceptional theme. Thank you.
A small problem: the LOGIN does not work    :'(

How does it not work, elaborate please

There is no connection to the login function

any errors ? screenshots ? links ?
I can't help you with so little information

No errors.
http://sexoteric.superweb.ws/psp/

SychO

Quote from: lazo50 on August 13, 2018, 08:50:30 AM
Quote from: SychO on August 13, 2018, 07:05:07 AM
Quote from: lazo50 on August 13, 2018, 06:20:05 AM
Quote from: SychO on August 13, 2018, 03:15:41 AM
Quote from: lazo50 on August 13, 2018, 02:13:06 AM
Exceptional theme. Thank you.
A small problem: the LOGIN does not work    :'(

How does it not work, elaborate please

There is no connection to the login function

any errors ? screenshots ? links ?
I can't help you with so little information

No errors.
http://sexoteric.superweb.ws/psp/

That's coming from whatever mod you installed, jquery is already loaded by default in the theme, and another mod loads another version, which leads to conflicts

http://demo.xyzscripts.com/xyz-popup-generator/common/js/jquery-ui-1.8.21.custom.min.js
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Kindred

mods and themes should both be loading jquery in noconflict mode...
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

SychO

Quote from: Kindred on August 13, 2018, 09:11:31 AM
mods and themes should both be loading jquery in noconflict mode...

Just looked it up, I didn't know about it, I think I'll implement it in a next update
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

SychO

2018.08.16 - Update
-----------------------
!Changed jQuery to no conflict mode
+Added Support for SimplePortal
!Fixed a few minor bugs, Thanks you bod22 for reporting them
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

mira-san

First of all, thank you so much for the nice themes, they are lovely!

Quote from: SychO on August 16, 2018, 05:51:40 AM
2018.08.16 - Update
-----------------------
!Changed jQuery to no conflict mode
!Fixed a few minor bugs, Thanks you bod22 for reporting them

Can you provide a more detailed log please? Which files have been edited? The major change seems to be about jQuery, can you provide the manual edit for it?

I am asking because I rather not deal with uninstalling and installing my mods all over again in order to make sure they work on the updated version of the theme.

SychO

Quote from: mira-san on August 16, 2018, 03:50:30 PM
First of all, thank you so much for the nice themes, they are lovely!

Quote from: SychO on August 16, 2018, 05:51:40 AM
2018.08.16 - Update
-----------------------
!Changed jQuery to no conflict mode
!Fixed a few minor bugs, Thanks you bod22 for reporting them

Can you provide a more detailed log please? Which files have been edited? The major change seems to be about jQuery, can you provide the manual edit for it?

I am asking because I rather not deal with uninstalling and installing my mods all over again in order to make sure they work on the updated version of the theme.

You can pass if you don't have any issues with jQuery and if you're not using simple portal
I do however think you should add this.

responsive.css
Add the following code at the end of the file /* HD Screens .
---------------- */
@media only screen and (min-width: 1900px) {
main, .wrapper {
width: 65% !important;
} .header_back {background-size: 100% !important;}
}



But if you insist on making all the other changes as well, I can post the rest.

Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Numeriku

Hello, i've come here to report an issue i have with simpleportal, the default theme by itself is fine, here's an example.

i cant post direct link to images, since i'm less than 10 post. The first 3 shows what happen to the avatars when i have simpleportal installed, and the other 3 is when i don't. Forum version is 2.0.15 & theme version is the link ending with 18247 which i believe is the latest version with simpleportal support? Thanks in advance.

Edit - i am running simpleportal 2.3.7.

https://ksource.ga/imagequick/image/6X8
https://ksource.ga/imagequick/image/fdp
https://ksource.ga/imagequick/image/DjK
https://ksource.ga/imagequick/image/SLG
https://ksource.ga/imagequick/image/VVy
https://ksource.ga/imagequick/image/l5W

SychO

Quote from: Numeriku on August 17, 2018, 04:12:58 AM
Hello, i've come here to report an issue i have with simpleportal, the default theme by itself is fine, here's an example.

i cant post direct link to images, since i'm less than 10 post. The first 3 shows what happen to the avatars when i have simpleportal installed, and the other 3 is when i don't. Forum version is 2.0.15 & theme version is the link ending with 18247 which i believe is the latest version with simpleportal support? Thanks in advance.

Edit - i am running simpleportal 2.3.7.

https://ksource.ga/imagequick/image/6X8
https://ksource.ga/imagequick/image/fdp
https://ksource.ga/imagequick/image/DjK
https://ksource.ga/imagequick/image/SLG
https://ksource.ga/imagequick/image/VVy
https://ksource.ga/imagequick/image/l5W


Make the following edits:

-> Open index.min.css
-> Look for td .avatar{
-> Change to td>.avatar{

-> Save
-> Hard refresh your page (F5+CTRL)

Thank you for reporting this, it will be fixed in the next update.
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Numeriku

Quote from: SychO on August 17, 2018, 05:06:19 AM
Quote from: Numeriku on August 17, 2018, 04:12:58 AM
Hello, i've come here to report an issue i have with simpleportal, the default theme by itself is fine, here's an example.

i cant post direct link to images, since i'm less than 10 post. The first 3 shows what happen to the avatars when i have simpleportal installed, and the other 3 is when i don't. Forum version is 2.0.15 & theme version is the link ending with 18247 which i believe is the latest version with simpleportal support? Thanks in advance.

Edit - i am running simpleportal 2.3.7.

https://ksource.ga/imagequick/image/6X8
https://ksource.ga/imagequick/image/fdp
https://ksource.ga/imagequick/image/DjK
https://ksource.ga/imagequick/image/SLG
https://ksource.ga/imagequick/image/VVy
https://ksource.ga/imagequick/image/l5W


Make the following edits:

-> Open index.min.css
-> Look for td .avatar{
-> Change to td>.avatar{

-> Save
-> Hard refresh your page (F5+CTRL)

Thank you for reporting this, it will be fixed in the next update.

Thank you, you've made such an amazing theme.
Is there any chance that you will bring forward the recent topic code from lazarus to this theme in the near future?

SychO

Quote from: Numeriku on August 17, 2018, 05:26:32 AM
Thank you, you've made such an amazing theme.
Is there any chance that you will bring forward the recent topic code from lazarus to this theme in the near future?

No Problem,
That's a default feature, it's available there as well, just make sure the number of recent posts to show isn't set to 0 in the theme Settings
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Numeriku

Quote from: SychO on August 17, 2018, 05:35:16 AM
Quote from: Numeriku on August 17, 2018, 05:26:32 AM
Thank you, you've made such an amazing theme.
Is there any chance that you will bring forward the recent topic code from lazarus to this theme in the near future?

No Problem,
That's a default feature, it's available there as well, just make sure the number of recent posts to show isn't set to 0 in the theme Settings

Alright, thank you so much for your help.

Numeriku

Hello again, can i ask for some minor help? i tried messing with the li.membergroup in index.css to display inline.block but its already there so i'm abit confused, i included some image on what im trying to do.

This is my forum currently.
https://ksource.ga/imagequick/image/9Tb

This is what i am trying to achieve.
https://ksource.ga/imagequick/image/A00

What i can change here to achieve that?
ul.reset li.membergroup, ul.reset li.postgroup, .poster li.warning, #basicinfo h4 span.position {
    display: inline-block;
    padding: 7px 14px;
    margin: 3px 0 0;
    text-transform: uppercase;
    background: rgba(0,0,0,0.2);
    color: #c9c9c9;
    border-radius: 3px;
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;
    -ms-border-radius: 3px;
    -o-border-radius: 3px;
    font-weight: 600;


Sorry for troubling you again.

SychO

You have two options

1. Add css to resize the images to 60px or less, but you'd have to make an edit to Display.template.php to add a class (What I'd do)

2. You can expand the poster area's width, here's how you can do that

in index.min.css
-> Look for: .poster{float:left;width:14em
-> Replace with: .poster{float:left;width:16em

-> Look for: .postarea{margin: 0 0 0 14em;
-> Replace with: .postarea{margin: 0 0 0 16em;

Quote from: Numeriku on August 17, 2018, 07:32:55 AM
Sorry for troubling you again.
No worries I'm here to help
Checkout My Themes:
-

Potato  •  Ackerman  •  SunRise  •  NightBreeze

Advertisement: