how can I make their names at the bottom of the board bigger? What code is that and where do I place it?
still hoping for a answer and I wish this wasnt moved to the template board ...as I suspected.....nobody here knows what Im talking about
Be patient, someone will help you. This is definitely the place for that kind of help.
I'll try ;)
In BoardIndex.template.php of the theme(s) you're using, you should search for:
<td class="windowbg2" width="100%">
<a href="', $scripturl, '?action=who">', $context['num_guests'], ' ', $context['num_guests'] == 1 ? $txt['guest'] : $txt['guests'], ', ', $context['num_users_online'], ' ', $context['num_users_online'] == 1 ? $txt['user'] : $txt['users'], (empty($context['num_users_hidden']) ? '' : ' (' . $context['num_users_hidden'] . ' ' . $txt['hidden'] . ')'), '</a>
<br>
<span class="smalltext">';
You'd probably want to change "smalltext" into "normaltext" or "largetext".
Quote from: someone2 on April 17, 2005, 03:06:14 AM
still hoping for a answer and I wish this wasnt moved to the template board ...as I suspected.....nobody here knows what Im talking about
It was probably moved here because it clearly IS a template question, not general support or whatever this was posted first. To assume theme creators/moderators or others ( :) xenovanis )don't know the answer to theme related questions is rather condescending.
Quote from: Bloc on April 17, 2005, 12:06:40 PM
To assume theme creators/moderators or others ( :) xenovanis )don't know the answer to theme related questions is rather condescending.
Not condesending at all, but I just dont see why its considered a "graphics/template" question
Quote from: xenovanis on April 17, 2005, 11:56:51 AM
I'll try ;)
In BoardIndex.template.php of the theme(s) you're using, you should search for:
<td class="windowbg2" width="100%">
<a href="', $scripturl, '?action=who">', $context['num_guests'], ' ', $context['num_guests'] == 1 ? $txt['guest'] : $txt['guests'], ', ', $context['num_users_online'], ' ', $context['num_users_online'] == 1 ? $txt['user'] : $txt['users'], (empty($context['num_users_hidden']) ? '' : ' (' . $context['num_users_hidden'] . ' ' . $txt['hidden'] . ')'), '</a>
<br>
<span class="smalltext">';
You'd probably want to change "smalltext" into "normaltext" or "largetext".
thanks, ill try that
Quote from: someone2 on April 17, 2005, 09:56:26 PM
Quote from: Bloc on April 17, 2005, 12:06:40 PM
To assume theme creators/moderators or others ( :) xenovanis )don't know the answer to theme related questions is rather condescending.
Not condesending at all, but I just dont see why its considered a "graphics/template" question
You do ask how a certain "look" can be changed. If thats not a "graphics/template" question, then what is it?....
If you look in the various threads regarding specific themes for example, you will notice - even may find - that both your question and far more advanced ones are answered by
theme creators. And if not, devopers chip in where necessary.
...The reason I wrote this at all, is that I wished more people 1). use the search function in here 2). trust that others may know the answer and 3). not demanding support *only* from the developing team. Which already do the best they can, but can't be everywhere. In the long run you will get answers quicker and perhaps more of them, if you do this.
Quote from: Bloc on April 18, 2005, 06:27:02 AM
Quote from: someone2 on April 17, 2005, 09:56:26 PM
Quote from: Bloc on April 17, 2005, 12:06:40 PM
To assume theme creators/moderators or others ( :) xenovanis )don't know the answer to theme related questions is rather condescending.
Not condesending at all, but I just dont see why its considered a "graphics/template" question
You do ask how a certain "look" can be changed. If thats not a "graphics/template" question, then what is it?....
If you look in the various threads regarding specific themes for example, you will notice - even may find - that both your question and far more advanced ones are answered by theme creators. And if not, devopers chip in where necessary.
...The reason I wrote this at all, is that I wished more people 1). use the search function in here 2). trust that others may know the answer and 3). not demanding support *only* from the developing team. Which already do the best they can, but can't be everywhere. In the long run you will get answers quicker and perhaps more of them, if you do this.
well I did a search and dint find anything....and btw, the search form/layout is very ugly...and hard to read....its all cluttered together so MAYBE I missed it. But thats just my opinion
BTW, does anyone know of a way to make the USER ONLINE list show names alpabeticaly? (yeah...thats spelled wrong...I went to a public school!)
Sorry for the late reply, in BoardIndex.php find:
$context['users_online'][$row['logTime'] . $row['memberName']] = array(
Replace with:
$context['users_online'][$row['memberName'] . $row['logTime']] = array(
This:
$context['list_users_online'][$row['logTime'] . $row['memberName']] = empty($row['showOnline']) ? '<i>' . $link . '</i>' : $link;
With:
$context['list_users_online'][$row['memberName'] . $row['logTime']] = empty($row['showOnline']) ? '<i>' . $link . '</i>' : $link;
and this:
krsort($context['users_online']);
krsort($context['list_users_online']);
with:
ksort($context['users_online']);
ksort($context['list_users_online']);
Hope it helps, and you can't blame the school for your bad spelling ;)
Grudge, can you or someone else please tell me where I can find this BoardIndex.php section?
Is it in the themes script or somewhere else? I tried to find those codes in the "current theme settings" then the "Modify the index template. (the main template)" section but couldnt find what you were refering to.
thanks
You have to use ftp for this..its in Sources folder in your forum folder.
Quote from: Bloc on May 02, 2005, 03:39:22 AM
You have to use ftp for this..its in Sources folder in your forum folder.
Im just a moderator....dont know a WHOLE lot about tht stuff. Are you saying that I cant access it and only the owner of the site can do this from his server?
Unless you have access to the ftp-server you can't accomplice this.
Quote from: someone2 on May 02, 2005, 03:43:17 AM
Quote from: Bloc on May 02, 2005, 03:39:22 AM
You have to use ftp for this..its in Sources folder in your forum folder.
Im just a moderator....dont know a WHOLE lot about tht stuff. Are you saying that I cant access it and only the owner of the site can do this from his server?
As xenovanis said, any change to the site would need to be made by a user with ftp access (ie site owner/admin)