Simple Machines Community Forum

Archived Boards and Threads... => Archived Boards => Install and Upgrade Help => Topic started by: NaturalStateReb on September 11, 2003, 02:36:52 PM

Title: SE Help!
Post by: NaturalStateReb on September 11, 2003, 02:36:52 PM
Normally I wouldn't post a question like this here, but yabbse.org won't load right for me.  Don't know if the site is experiencing distress or what. 

Here's my dilemma: 

I asked in here earlier if a Y1G to SM converter was in the works, and it was suggested that I convert from Y1G to SE and then to SM.  I've installed a 1.5.4 board and ran the Y1G converter without errors.  However, once the conversion was complete, I now get this error on my board:

2: Compilation failed: nothing to repeat at offset 2
(/home/u1/fearlessfriday/html/yabbse/Sources/Load.php ln 111)

I don't know what the deal is.  As far as I can tell, everything converted properly (the board functioned properly before the conversion, btw).  Can anyone help?

The board's address is:

http://fearlessfriday.com/yabbse/

Thanks for any help you can give!
Title: Re:SE Help!
Post by: Jeff Lewis on September 11, 2003, 02:55:09 PM
Add a reserved name and something to the censor list and see if that helps.
Title: Re:SE Help!
Post by: NaturalStateReb on September 11, 2003, 02:56:39 PM
Add a reserved name and something to the censor list and see if that helps.

I can't get to my Admin area.  I get the halt on the main screen.  I have myself down as a reserved admin name, and it imported my previous censor list without errors.
Title: Re:SE Help!
Post by: Ben_S on September 11, 2003, 03:36:33 PM
It is to do with the censor list, probably an invalid char or something, if you cant get to the admin center, use phpmyadmin and try emptying the yabbse_censor table.
Title: Re:SE Help!
Post by: NaturalStateReb on September 11, 2003, 04:01:22 PM
Thanks for the help, guys.  I dropped and rebuilt the censor table, and now it's working.  I appreciate it!   :)