Simple Machines Community Forum

SMF Support => Özelleştirme => Türkçe Bölümü (Turkish) => Language Specific Support => Paketler ve Çeviriler => Topic started by: ghg on March 17, 2007, 04:39:35 PM

Title: Custom Action Turkce
Post by: ghg on March 17, 2007, 04:39:35 PM
Modun Cevabi Mod Sitesine Koymak Istemiyor Nedense :(
Quote
Sure. Just attach the Turkish language file to a post in the Turkish boards.

Mod Yapimcisi:winrules (http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=profile;u=12859)
Turkce Ceviri:ghg (http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=profile;u=90268)
Uydugu Surumler:1.1 Ve Sonrasi
Fonksiyon:Siteye Yeni Sayfalar Eklemenizi Saglar.Ornegin Ben Durumum Modu Resimlerini Koydum Html Olarak
 


Forum Seceneklerinde "Custom Actions" Diye Bir Yazi Cikiyor Normalde.Cikmayanlar



Sources/ModSettings.php
      

Code: (ara) [Select]
function ModifyActionSettings()
{
global $txt, $scripturl, $context, $settings, $sc, $modSettings, $db_prefix;

if (isset($_GET['addaction']))
{
$overwrite_old_settings = false;
$i = $_GET['addaction'];
$mod_settings = array(
'CA' . $i . '_name' => '',
'CA' . $i . '_type' => 'html',
'CA' . $i . '_title' => '',
'CA' . $i . '_code' => '',
);
// Turn the array defined above into a string of MySQL data.
$string = '';
foreach ($mod_settings as $k => $v)
$string .= '
(\'' . $k . '\', \'' . $v . '\'),';

// Sorted out the array defined above - now insert the data!
if ($string != '')
$result = db_query("
" . ($overwrite_old_settings ? 'REPLACE' : 'INSERT IGNORE') . " INTO {$db_prefix}settings
(variable, value)
VALUES" . substr($string, 0, -1),__FILE__,__LINE__);

redirectexit('action=featuresettings;sa=actions');
}
else
{
$config_vars = array();
$i = 1;
while (isset($modSettings['CA' . $i . '_name']))
{
$config_vars[$i*5-5] = array('text', 'CA' . $i . '_name', null, 'Name');
$config_vars[$i*5-4] = array('select', 'CA' . $i . '_type', array('html' => 'HTML', 'php' => 'PHP', 'bbc' => 'BBC',), 'Type');
$config_vars[$i*5-3] = array('text', 'CA' . $i . '_title', null, 'Page Title');
$config_vars[$i*5-2] = array('large_text', 'CA' . $i . '_code', 10, 'Code');
$config_vars[$i*5-1] = '';
$i++;
}
$config_vars[($i-1)*5] = '<a href="' . $scripturl . '?action=featuresettings;sa=actions;addaction=' . $i . '">Add an action</a>';
}
// Saving?
if (isset($_GET['save']))
{
saveDBSettings($config_vars);
redirectexit('action=featuresettings;sa=actions');
}

$context['post_url'] = $scripturl . '?action=featuresettings2;save;sa=actions';
$context['settings_title'] = 'Custom Actions';

prepareDBSettingContext($config_vars);
}



Code: (Degistir) [Select]
function ModifyActionSettings()
{
global $sourcedir;
require_once($sourcedir . '/CustomAction.php');
CustomActionSettings();
}

Son Guncelleme:
Bazi Yerler Ingilizce Kalmis
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: #Serseri on March 17, 2007, 04:58:46 PM
Bak Bu Güzel İşte ;)
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: ghg on March 17, 2007, 04:59:23 PM
saol ;)
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: тяƒσяυм¢α.¢σм on March 17, 2007, 05:39:44 PM
bencede çok hoş :)
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: By-MaNIaC on March 17, 2007, 06:25:09 PM
güzel oldu güzel :)
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Alpay on March 17, 2007, 06:31:04 PM
tşkler kasmicaz artik edit die :D dökümanlardaki başlik iptal olucak artik :P
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: ghg on March 17, 2007, 06:45:17 PM
galiba ::)
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: mgimadu on March 17, 2007, 07:39:19 PM
Eksik çevirilmiş ama olsun, ellerine sağlık dostum
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: petr_cech on March 17, 2007, 07:46:58 PM
Güzel oldu teşekkürler
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: ghg on March 17, 2007, 07:47:45 PM
Eksik çevirilmiş ama olsun, ellerine sağlık dostum
neresi eksik ???
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: mgimadu on March 17, 2007, 09:13:26 PM
Custom Actions > Yeni Sayfa Ekle > Alt sayfa ekle

Sonuç: Sub-Action Settings For "" Action
                         Add a sub-action
                              KAYDET
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: ghg on March 17, 2007, 09:21:03 PM
Add a sub-action
bunu hicbiyerde bulamadim nedense :-\
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Arbalot on March 17, 2007, 09:23:29 PM
ama var değil mi...

CustomAction.php dosyasında   

Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=featuresettings;sa=actions;addsub=' . $i . ';parentaction=' . $_GET['sasettings'] . ';sesc=' . $sc . '">Add a sub-action</a>';
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: ghg on March 17, 2007, 09:24:42 PM
olduunu biliodum ama bulamamistim :D

saolason Arbalot
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: тяƒσяυм¢α.¢σм on March 18, 2007, 11:51:24 AM
olduunu biliodum ama bulamamistim :D

saolason Arbalot

düzeltmeyi düşünüyormusun :)
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: ghg on March 18, 2007, 12:38:43 PM
duzelttim :S
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Allopa on March 24, 2007, 06:36:26 PM
Teşekkürler kardeş  
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: ghg on March 24, 2007, 06:41:56 PM
snde saol ;)
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Arsin on March 24, 2007, 08:08:23 PM
Evet bu gercekten yapmak istediklerimden biriydi.
Teşekkurler.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Alpay on April 05, 2007, 11:15:45 AM
Kardeşler bunu misal index.php?action=abc ama üyelik istmior direkt girior bunu nasıl üyelikli yapicaz ?

El cvp :

Php türü secilir

Kod :

Quote
if ($context['user']['is_guest'])
echo 'Merhaba Ziyaretci bu sayfayi görmek için giriş yapın veya üye olunuz';

if ($context['user']['is_logged'])


frame koycaksanız dvm:

Quote
{
echo ' <center><iframe src="http://www.asdasda/index.html" width="900" height="900" scrolling="yes" frameborder="1">Iframe desteklemeyen tarayıcı bu yazıyı görüntüler.</iframe></center>';
}
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: robenn on May 09, 2007, 05:38:03 PM
Oluşturduğum sayfaya girmeye çalıştığımda "Main teması yüklenemiyor" uyarısı alıyorum. Sebebi nedir sizce?
Sistem 1.1 RC 3
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: izmirli_ on May 09, 2007, 05:39:52 PM
CustomAction.template.php dosyası kullandığınız tema klasörü içinde yer alıyormu almıyorsa oraya upload edin...
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: robenn on May 09, 2007, 05:51:50 PM
Dediğini yaparken baktım ki CustomAction.template.php dosyasının içi bomboş. İndirdiğim dosyayı manuel olarak ftp ye atsam olur mu?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Arbalot on May 09, 2007, 06:05:48 PM
Dediğini yaparken baktım ki CustomAction.template.php dosyasının içi bomboş. İndirdiğim dosyayı manuel olarak ftp ye atsam olur mu?

evet
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: robenn on May 09, 2007, 06:07:18 PM
CustomAction.template.php 'yi (içi dolu şekilde) manuel olarak hem default temaya hem de kullandığım temaya attığım halde yine aynı uyarıyı veriyor. Anlamadım ben bu işi valla.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Arbalot on May 09, 2007, 06:09:35 PM
soruces/customaction.php yi aynı şekilde yap bakalım biii
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: robenn on May 09, 2007, 06:12:59 PM
Paket yüklerken her iki dosyayı da içi boş olarak atmış. CustomAction.php'yi de attım sorun halloldu. İlgilendiğiniz için saolun arkadaşlar.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on October 05, 2007, 08:48:22 PM
anlamaya calistim ama anliyamadim hani tam olarak ne ise yariyor bu mod ?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on October 06, 2007, 04:02:13 AM
Kod eklemeden action=istediginizbirsey yapmanizi sagliyor.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on February 28, 2008, 06:21:16 AM
ben ingilizcesini yükledim sorunsuz calisiyordu sonra türkce yapim dedim yukardaki verilen modu yükledim hata verdi ikisinide kaldirdim sildim tekrar ingilizcesini kurdum sade yine bu hatayi veriyor:

Fatal error: modifyactionsettings() [function.require]: Failed opening required '/home.10.12/mysite/www/forum/Sources/CustomAction.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home.10.21/mysite/www/forum/Sources/ModSettings.php on line 421

anlamadigim senin yukarda verdigin ek olarak eklenecekmi yoksa komple bir modmu ? komple bir mod gibi geldi bana geldi modifications.turkish.php'den degisiklikleri yapiyoruz. yardimci olurmusunuz ?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: [SiNaN] on February 28, 2008, 06:42:39 AM
Dosyaları tam attığına emin misin? CustomAction.php dosyasının Sources dizininde olup olmadığını kontrol et.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on February 28, 2008, 06:48:43 AM
paket olarak tekrar kurdugumda forum seceneklerine giremiyorum hata veriyor. kaldirdigimda forum seceneklerine girebiliyorum "custom action" var tikladigimda yukarda verdigim hatayi veriyor tekrar. manuel olarak kodlara bir bakim o zaman:S
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: [SiNaN] on February 28, 2008, 06:49:39 AM
Dosyaları tam attığına emin misin? CustomAction.php dosyasının Sources dizininde olup olmadığını kontrol et.

Hatada CustomAction.php dosyasının bulunamadığını söylüyor anladığım kadarıyla. Bunun için kontrol et demiştim.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on February 28, 2008, 07:06:05 AM
paketi tekrar kurdum kurdugumda forum seceneklerine girmeme izin vermiyordu "redaclare" falan hatasi verdi sade customAction hatasi vermedi daha öncede redaclare hatasiyla karsilastigim için nasil yapacagimi biliyorum modsettings.php actim iki tane ayni satir vardi bitanesini sildim attim tekrar simdi sorunsuz giriyorum :) sadece turkce olsun istiyorum.

manuel bir sekilde turkcelestirmek mumkunmu ?

Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on February 28, 2008, 10:41:13 AM
Modlar bu konuyu kilitleyebilir misiniz? Yeni konu aciyim bare :)
(not: ilk mesajdaki eski üyeligim)
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on February 28, 2008, 10:42:53 AM
manuel türkçesi varsa paylasilsin sonra kapatsinlar :(
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pijama on November 15, 2008, 01:42:38 PM
Konu baya eski ama bende uyguladım ve benim işlerimi büyük ölçüde rahatlattı
yanlız benim bir istegim var eger bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim

Admin panelinden sayfa oluşturup silebiliyorum çok süper
ama oluşturuduğum bu sayfalara sabit bir menü eklemek istiyorum
yani kaç tane sayfa acılırsa acılsın veya hangi isimle acılırsa acılsın
o sayfaya girdigimizde yazdıgımız içerik yanında bide sabit menü olacak

acılan sayfanın sol tarafında bir menü istiyorum
bunun icin hangi dosyada ne gibi bir degişiklik yapmam lazım
sadece yerini gösterirseniz table veya menü oluşturabilecegimi düşünüyorum
şimdilik sadece yerini belirlemek istiyorum

Şimdiden tşk ediyorum
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on November 15, 2008, 02:08:30 PM
Tam emin değilim ama şunu dener misin?
Themes/default/CustomAction.template.php'de bul:
Code: [Select]
if ($context['custom_action']['type'] == 'php')Öncesine ekle:
Code: [Select]
echo 'kodlar';
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pijama on November 15, 2008, 02:24:08 PM
Ewet oldu
sayfanın hepsini aşagda veriyorum
buna zahmet olmazsa bir table ekleyebilirmisiniz
sayfanın soluna 150 piksellik bir menu alanı olacak
sağındada zaten eklenen icerik gorunecek

Quote
<?php
// This is the template file for the Custom Action Mod.

// Show a custom action.
function template_main()
{
   global $context;
echo 'buraya menu gelecek';
   if ($context['custom_action']['type'] == 'php')
      eval($context['custom_action']['code']);
   elseif ($context['custom_action']['type'] == 'bbc')
      echo parse_bbc($context['custom_action']['code']);
   else
      echo $context['custom_action']['code'];
}

?>

Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on November 15, 2008, 02:30:26 PM
Quote
<?php
// This is the template file for the Custom Action Mod.

// Show a custom action.
function template_main()
{
   global $context;
   
   echo '<table border="0">
      <tr>
         <td>
            <table>
               <tr><td">Menü</td></tr>
               <tr><td><b>Menü Ögesi 1</b></td></tr>
               <tr><td><b>Menü Ögesi 2</b></td></tr>
               <tr><td><b>Menü Ögesi 3</b></td></tr>
               <tr><td><b>Menü Ögesi 4</b></td></tr>
            </table>
         </td>
         <td>';
   if ($context['custom_action']['type'] == 'php')
      eval($context['custom_action']['code']);
   elseif ($context['custom_action']['type'] == 'bbc')
      echo parse_bbc($context['custom_action']['code']);
   else
      echo $context['custom_action']['code'];
   echo '
         </td>
      </tr>
   </table>';
}

?>
Buyur.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pijama on November 15, 2008, 02:38:55 PM

Eywallah ustam süpersin çok tşk ettim
Iyi Calismalar..
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pijama on November 21, 2008, 03:35:50 PM
Merhaba bu konuyla ilgili bir sorum daha olacak
şimdi modu kurdum ve sayfa ürete biliyorum
hiç bir sorun yok

ama admin panelinde yeni sayfa oluştururken
yazı veya kodları yazdıgımız textarea kutucugu çok küçük :(
bunu nasıl büyütebilirim hangi dosyadan degişiklik yapmam lazım acaba ?

Yardımlarınızı bekliyorum
Iyi Calismalar..
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pijama on November 23, 2008, 02:38:32 AM
Güncel..

Mod. arkadaşlar yardım edebilirmi acaba :(

------

Güncel..
Bunu kurul benim gibi sorun yaşayan yokmu yaw
off..
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: €®Ю€∏∏----® on May 07, 2009, 05:02:52 AM
Arkadaşlar bu mod kaldırıldımı ??
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on May 07, 2009, 06:21:08 AM
Hayır.
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=331
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: €®Ю€∏∏----® on May 07, 2009, 07:20:16 AM
Yağız ben bu modu kurdum aynı görevimi yapıyor ikiside ??

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=262209.0
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on May 07, 2009, 11:33:02 AM
Evet.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: €®Ю€∏∏----® on May 09, 2009, 03:54:06 AM
teşekürederim
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on May 25, 2009, 04:55:32 PM
Merhaba,

Ben saçma bir soru soracam galiba  :P ama ögrenmek istiyorum.

Mesela custom action ile yeni html bir sayfa olusturduk.

bu sayfanin icerisine meta name description keywords gibi özellikleri girmemiz gerekiyomu?

girersek girdigimiz özellikleremi sahip olacak sayfa ?

yoksa indextemplate.php'deki forumun genel  özelliklerinemi ?

kolay gelsin.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on May 25, 2009, 05:00:57 PM
Olabilir. index.template.php dosyasinda sunlari bul:
Code: [Select]
<meta name="description" content="', $context['page_title'], '" />', empty($context['robot_no_index']) ? '' : '
<meta name="robots" content="noindex" />', '
<meta name="keywords" content="PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum" />
Şu şekilde değiştir:
Code: [Select]
<meta name="description" content="', empty($context['meta_description']) ? $context['page_title'] : $context['meta_description'], '" />', empty($context['robot_no_index']) ? '' : '
<meta name="robots" content="noindex" />', '
<meta name="keywords" content="', empty($context['meta_description']) ? 'PHP, MySQL, bulletin, board, free, open, source, smf, simple, machines, forum' : $context['meta_keywords'], '" />

Oluşturduğun sayfa PHP olmalı.
Sayfanın başına şu kodları ekle:
global $context;
$context['meta_description'] = 'aciklama';
$context['meta_keywords'] = 'keywords';
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: morsayfa on November 01, 2009, 05:50:51 AM
Elinize sağlık, bir sorum olacak.
Karakter sınırlamasını nasıl aşarız? Uzunca bir indeks sayfası koymak istiyorum, ama ortalarında kesiliyor. İki sayfaya da bölmek istemiyorum. Çözümü var mıdır?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on November 01, 2009, 07:39:55 AM
Kullandığınız kodlar ne kadar uzunlukta? Normalde sınır 65535 karakter.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on December 23, 2009, 11:19:34 AM
simdi benim bu modla olusturdugum bir sayfa var. olustururken "php" seçenegini sectim.


require_once('SSI.php'); ve asagi yukari istegim herseyi keledim. ancak spoiler tagi bu sayfaya ekliyemiyorum.

bbc kod ile olusturdugum sayfada cikiyor ama php ile olmuyuor. bbc kod ilede digerleri olmuyor.

bunu spoiler tag'i php ile olusturdugum sayfaya nasil uyarliyabilirim.

zor olsa gerek biliyorum ama php de imkansiz diye biseyde yok.

ins. yardimci olacak birisi cikar.

ekstra olarak ingilizcesi musait olan bu sorunumu ingilizceye cevirebilirmi ?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on December 23, 2009, 11:34:44 AM
Hangi spoiler modunu kullanıyorsun?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on December 23, 2009, 11:47:47 AM
Spoiler Tag 0.6   paket listesindeki ismi bu.

forum seceneklerinden  Default Spoiler Tag:   fieldOnHoverShow linkOnClickShowHide buttonOnClickShowHide  ozellikleri var.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on December 23, 2009, 01:09:50 PM
Hangi seçeneği kullanıyorsun?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on December 23, 2009, 01:14:15 PM
Hangi seçeneği kullanıyorsun?

buttonOnClickShowHide < tikla aç tikla kapat.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on December 23, 2009, 01:36:19 PM
Code: [Select]
global $txt;
$txt['spoiler_tag_text'] = isset($txt['spoiler_tag_text']) ? $txt['spoiler_tag_text'] : 'Spoiler';
$txt['spoiler_tag_hover_info'] = isset($txt['spoiler_tag_hover_info']) ? $txt['spoiler_tag_hover_info'] : '(hover to show)';
$txt['spoiler_tag_click_info'] = isset($txt['spoiler_tag_click_info']) ? $txt['spoiler_tag_click_info'] : '(click to show/hide)';
echo '
<div class="spoiler"><div class="spoilerheader">
<input type="button" class="spoilerbutton" value="'.$txt['spoiler_tag_text'].'"
onClick="n = this.parentNode.parentNode.lastChild;if(n.style.display == \'none\') {n.style.display = \'block\';} else {n.style.display = \'none\';} return false;"/>
'.$txt['spoiler_tag_click_info'].'</div><div class="spoilerbody" style="display: none">
spoiler içinde yazacak yazı</div></div>';
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on December 23, 2009, 02:51:25 PM
 :-[

Allah razi olsun. Tesekkur ederim. Eline saglik. Oluyor simdi.

IE'de sorun yok çalisiyor.

Mozilla'da ise tikladiginda spoiler tamam kayip oluyor.  hiç olmamis gibi ::)

zaten birinde calisan digerinde calismiyor >:(

bu konuda bilgin varmi Yağız..

Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on December 23, 2009, 03:00:19 PM
Bende ikisinde de problem çıkmadı... Tüm kodlarını koyar mısın?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on December 25, 2009, 07:40:40 AM
Yağız yardimci oldugun için tesekkür ederim Emegine saglik artik sorun kalmadi  :)
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: fanty_35 on January 14, 2010, 03:18:19 PM
yağız hocam bende oluşturduğum bir sayfada karekter yetmedi bu 65535 sayısını nerden nasıl arttırabiliriz yardımcı olurmusun ?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on March 03, 2011, 07:15:39 AM
Merhaba,

[ Go To Page ] [ Sub-Actions ] [ Delete ]

olusturdugumuz action sayfasin "go to page" tikladigimizda yeni bir pencerede acilmasi mümkünmü ?

bulundugumuz sayfada her zaman cikmamak için.

tesekkür ederim kolay gelsin.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on March 03, 2011, 07:51:59 AM
./Sources/CustomActions.php dosyasında bul:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_name'] . ';sa=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_sa' . $i . '_name'] . ';sesc=' . $sc . '">Değiştir:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_name'] . ';sa=' . $modSettings['CA' . $_GET['sasettings'] . '_sa' . $i . '_name'] . ';sesc=' . $sc . '" target="_blank">
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on March 03, 2011, 12:33:50 PM
Merhaba,

Denedim ama olmadi, hic bir degisiklik yok gibi gözüküyor yine bulundugum sayfadan cikiyorum.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Yağız... on March 03, 2011, 01:03:32 PM
Onu geri al :) Bunu dene:
Aynı dosyada bul:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $i . '_name'] . '">Değiştir:
Code: [Select]
$config_vars[] = '<a href="' . $scripturl . '?action=' . $modSettings['CA' . $i . '_name'] . '" target="_blank">
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on March 03, 2011, 01:12:08 PM
:)

onu geri aldim bunu uygululadim simdi oluyor.

daha kolay simdi.

tesekkür ederim Yağız kolay gelsin iyi aksamlar
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on April 25, 2015, 05:58:14 AM
merhaba,

custom action ile bir sayfa olusturmustum, sayfa duruyor mesela ../index.php?action=test

go to page yaptigimda icerikler duruyo ancak admin panelindeki bölüm sayfa ismi php veya html vesaire doldurulacak alanlar bos sanki doldurumamis gibi gözüküyor ama sayfa aktif. bilmem anlatabildimmi :) degisiklikler yapmak istiyorum ama bos oldugu icin yapamiyorum. kaybetmekte istemiyorum bütün yazdiklarimi nasil yapabilirim? fikri olan, yardimci olabilecek varmi?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Alpay on April 25, 2015, 04:07:52 PM
Modifikasyon, doğru veritabanına mı bağlanıyor ?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on April 25, 2015, 05:31:54 PM
nerden kontrol edebilirim onu ?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Alpay on April 26, 2015, 03:09:21 AM
Şunları yedek alarak dener misiniz ?

Pakette bulunan "CustomAction.php" dosyasını "./Sources" dizinine kopyalayın.
Pakette bulunan "CustomAction.template.php" dosyasını "./Themes/default" dizinine kopyalayın.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Antes on April 26, 2015, 05:38:42 AM
index.php dosyanızı kontrol edin, eğer orada oluşturduğunuz sayfa ile ilgili bi eylem varsa, sayfa elle oluşturulmuştur, aksi halde sayfa eklenti ile oluşturulmuştur.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on April 27, 2015, 03:59:37 PM
Şunları yedek alarak dener misiniz ?

Pakette bulunan "CustomAction.php" dosyasını "./Sources" dizinine kopyalayın.
Pakette bulunan "CustomAction.template.php" dosyasını "./Themes/default" dizinine kopyalayın.

pakette bulunan derken ?

hangi pakette ?

"temiz" customaction.php lerimi atmam gerekiyor ?

veya bende bulunanlarimi tam olarak anlamadim.

genelde sayfalar hep eklenti ile olusturulmustur.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Alpay on April 27, 2015, 04:29:16 PM
Evet yedek alarak Temizlerini atar mısınız FTP den gerekli yerlere ?
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Pяηѕѕ LF on April 27, 2015, 04:34:34 PM
temiz'leri nerden indirebilirim? baktim ama bulamiyorum.
Title: Re: Custom Action Turkce
Post by: Alpay on April 28, 2015, 11:00:52 AM
temiz'leri nerden indirebilirim? baktim ama bulamiyorum.

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=331