Simple Machines Community Forum

SMF Support => Türkçe Bölümü (Turkish) => Language Specific Support => Arşiv => Topic started by: kelkun on April 29, 2007, 09:17:42 PM

Title: Kullanıcı Paneli
Post by: kelkun on April 29, 2007, 09:17:42 PM
(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg263.imageshack.us%2Fimg263%2F3139%2Fkpsl9.gif&hash=0cb74ce163730adf904dfcf651a832a0)

Bunu Yapmak İçin:
Anadizin/index.php'de Arayın
Code: [Select]
'activate' => array('Register.php', 'Activate'),Altına Ekleyin
Code: [Select]
'kpanel' => array('kpanel.php', 'kpanel'),

Themes/default/index.template.php'de Arayın
Code: [Select]
if ($context['current_action'] == 'search2')Üstüne Ekleyin
Code: [Select]
if ($context['current_action'] == 'kpanel')
$current_action = 'kpanel';


Arayın
Code: [Select]
if (in_array($context['current_action'], array('search', 'admin', 'calendar', 'profile', 'mlist', 'register', 'login', 'help', 'pm')))Değiştirin
Code: [Select]
if (in_array($context['current_action'], array('search', 'admin', 'calendar', 'profile', 'kpanel', 'mlist', 'register', 'login', 'help', 'pm')))
Arayın
Code: [Select]
<a href="', $scripturl, '?action=profile">' , $txt[79] , '</a>Değiştirin:
Code: [Select]
<a href="', $scripturl, '?action=kpanel">' , $txt['kpanel'] , '</a>

Themes/default/languages/Modifications.turkish.php'de Arayın
Code: [Select]
?>
Üsüne Ekleyin
Code: [Select]
$txt['kpanel'] = 'Kontrol Paneli';
$txt['kpanel_account_info'] = 'Hesap Bilgilerim';
$txt['kpanel_account_info_summary'] = 'Hesap bilgileriniz duzenlemek icin tiklayin.';
$txt['kpanel_look_and_layout'] = 'Forum Ayarlari';
$txt['kpanel_look_and_layout_summary'] = 'Forum ayarlarinizi degistirmek icin tiklayin.';
$txt['kpanel_my_theme'] = 'Temam';
$txt['kpanel_my_theme_summary'] = 'Siteye girisinizde hangi temayla olmak istiyorsaniz burdan secebilirsinuz.';
$txt['kpanel_my_profile'] = 'Profilim';
$txt['kpanel_my_profile_summary'] = 'Profil bilgilerinizi degistirmek icin tiklayin.';
$txt['kpanel_my_stats'] = 'Istatistiklerim';
$txt['kpanel_my_stats_summary'] = 'Istatiklerinizi burdan gorebilirsiniz';
$txt['kpanel_my_posts'] = 'Mesajlarim';
$txt['kpanel_my_posts_summary'] = 'Bu opsiyon sitedeki mesajlariniz gostermenizi saglar.';
$txt['kpanel_my_notifications'] = 'Bildirilerim';
$txt['kpanel_my_notifications_summary'] = 'Burasi forum icindeki haberdar edilme secenegini duzenlemenizi saglar.';
$txt['kpanel_buddies'] = 'Arkadaslarim';
$txt['kpanel_buddies_summary'] = 'Burada arkadas listenizi duzenleyebilirsiniz.';
$txt['kpanel_message_options'] = 'Mesaj Ayarlarim';
$txt['kpanel_message_options_summary'] = 'Ozel mesaj ayarlarinizi duzenlemek icin tiklayin.';
$txt['kpanel_search'] = 'Arama';
$txt['kpanel_search_summary'] = 'Forum icindeki mesajlarinizi aramak icin tiklayin.';
$txt['kpanel_contact_admin'] = 'Admin Ile Iletisim';
$txt['kpanel_contact_admin_summary'] = 'Admin Ile Iletisim Icin Tiklayin';
$txt['kpanel_guest'] = 'Üzgünüm , Ziyaretci , Üye Kontrol Paneline Giriş Yapamassınız , Lutfen';
$txt['kpanel_login'] = 'Giris Yap';
$txt['kpanel_or'] = 'yada';
$txt['kpanel_register'] = 'Uye Ol';
$txt['kpanel_copyright'] = 'Kontrol Paneli | @ cakal93 @ |  Smfciyiz.Biz';
$txt['kpanel_welcome'] = 'Hosgeldiniz ';

Son Olarakta Ekteki Modu Indirip Icindeki
"kpanel.php"'i Sources Klasorune
"kpanel.template.php"'i Themes/default Klasorune
"kpanel" Dosyasinida Themes/default/images Klasorune
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: mutevekkil on November 26, 2007, 04:50:01 AM
Güzel bir çalışmaymış. Teşekkürler.
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: sevdaligul on November 26, 2007, 04:58:32 AM
emegine saglık arkadaşım
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: fiko273 on February 06, 2008, 05:14:42 AM
güzel çalışma teşekkürler
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: karizma61 on February 27, 2008, 11:29:33 PM
DedikLerinizi yaptım fakat FTP istiyor Lakın Bir Türlü Site icinden giremiyorum.. Normal Mozillada Ftp Giriyorum tema yukluyorum işlemleri yapıyorum siteden bir tulu giremedim yardımlarınızı rıca ederim
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: djsulkay on March 18, 2008, 01:19:23 AM
Bunu Yapmıştım Fakat Bazı Modulleri Çalıştıramadığım İçin Vazgeçtim Kaldırmak ve Eskisini Koymak İstiyorum Yardımcı Olur Musunuz ?
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: Yolbilen on April 12, 2008, 07:42:27 PM
Bendede Aynısı oluyor Yardım Edermisiniz??
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: Yolbilen on April 12, 2008, 07:50:46 PM
Yardım Edermisinizzz??
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: Yolbilen on April 12, 2008, 08:11:44 PM
Arkadaşlar Bu Mod Bozuk Kurmayın Derim Ben Kurdum Ama Yedeklerinden Kurtuldum Kurmayın Arkadaşlar Bence Hemen Silin Bölümü  !!!!!
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: byserco on April 19, 2008, 02:16:22 PM
başarabilen var mı bunu?
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: askperest on May 03, 2008, 05:15:11 PM
ben kurdum çalışıyor. bakmak isteyen arkadaşlar buradan bakabilirler

www.sargincafe.com
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: DNA27 on May 06, 2008, 06:06:08 AM
vaov süper yaf :) ellerine saglik valla tbr
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: sitemdestek on July 19, 2008, 06:29:11 AM
Alak teması kullanıyom tema klasörünün içindeki indexsi bilgisayarıma indir dim ve notepad ile açtım arattırıyım bulamıyım içeriğine iki üç satır
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: # uAeReN # on October 12, 2008, 05:32:44 AM
Çok Saol Çok Güzel Oldu :)
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: tertunc on October 12, 2008, 12:38:09 PM
bazı kodlar çalışmıyorr
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: RapChoLicK on January 21, 2009, 03:37:55 PM
Bul diye yazdıgın cogu kod yok, Ne kullandıgım temanın ne defaultun index.template.php sinde :(
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: agguvenligi on January 22, 2009, 10:39:42 PM
Çok güzel olmuş arkadaşım teşekkürler.
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: dahlez53 on February 24, 2009, 09:21:33 AM
Ben bunu Yaptımda :) Resimler Çıkmadı Ama Yazılar Gayet Güzel Görünüyor... :D
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: STRONGHOLD on May 14, 2009, 01:17:12 PM
Arkadaşlar şu değişiklikleri yapmasınız da çalışıyor değişiklik;

Quote
Themes/default/index.template.php'de Arayın
Kod: [Seç]
if ($context['current_action'] == 'search2')

Üstüne Ekleyin
Kod: [Seç]
if ($context['current_action'] == 'kpanel')
      $current_action = 'kpanel';

Arayın
Kod: [Seç]
   if (in_array($context['current_action'], array('search', 'admin', 'calendar', 'profile', 'mlist', 'register', 'login', 'help', 'pm')))

Değiştirin
Kod: [Seç]
   if (in_array($context['current_action'], array('search', 'admin', 'calendar', 'profile', 'kpanel', 'mlist', 'register', 'login', 'help', 'pm')))

yukarıda yazan kodları bulamıyorsanız eğer sorun yok, yine çalışır.

Kolay gelsin.
Title: Re: Kullanıcı Paneli
Post by: apolettin6 on June 07, 2009, 08:18:40 PM
demo görebilirmiyiz ?