Simple Machines Community Forum

SMF Support => Türkçe Bölümü (Turkish) => Language Specific Support => İpuçları ve Hileler => Topic started by: Hoochie Coochie Man on October 29, 2007, 06:15:52 PM

Title: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: Hoochie Coochie Man on October 29, 2007, 06:15:52 PM
Türkçe düzenleme bana aittir..
Default içindir..

index.template.php'de
Bul:
Code: [Select]
if ($context['current_action'] == 'search2')
$current_action = 'search';

Sonrasına ekle:
Code: [Select]
if ($context['current_action'] == 'buddies')
$current_action = 'buddies';

Bul:
Code: [Select]
// Edit Profile... [profile]
if ($context['allow_edit_profile'])
echo ($current_action == 'profile' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'profile' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=profile">' , $txt[79] , '</a>
</td>' , $current_action == 'profile' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

Sonrasına ekle:
Code: [Select]
//Show the buddies link... [buddies]
if ($context['user']['is_logged'])
echo ($current_action == 'buddies' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'buddies' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="' . $scripturl . '?action=profile;sa=editBuddies">Arkadaş Listesi</a>
</td>' , $current_action == 'buddies' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

Bir Kevon (http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=profile;u=43216) yapımıdır..
Orjinal Konu (http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=148679.msg947102#msg947102)
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
Post by: canner on January 09, 2008, 02:00:08 PM
Defaultta denedim hoş duruyo
diğer temalar için yapabilsek daha hoş olurdu
tesekkürler
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
Post by: Hoochie Coochie Man on January 09, 2008, 05:46:25 PM
Diğer temalarada yapılabilir, ibdex.templateni buraya koyarsın zamanı olan gelir bakar, şuan ben siteyi update ettim, onunla uğraşıyorum...
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
Post by: canner on January 10, 2008, 02:21:00 PM
Diğer temalarada yapılabilir, ibdex.templateni buraya koyarsın zamanı olan gelir bakar, şuan ben siteyi update ettim, onunla uğraşıyorum...

işte burda
umarım olur
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
Post by: Yağız... on January 10, 2008, 02:30:16 PM
Buyur.
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
Post by: canner on January 10, 2008, 03:22:11 PM
çakal çok tesekkür ederim
üye profiline yorum moduyla uğraşıyordum kaç saattir
beceremedim sinirlendim
tam kapatıyordum mesajını gördüm bi bakım dedim
çok tesekkür ederim

aslında su yorum modunada bi el atarsan çok güzel olcak :D
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu.. (Tüyo)
Post by: sevdaligul on January 10, 2008, 03:29:24 PM
teşekkurler
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: N0KiSsMe on January 11, 2008, 08:51:35 AM
Ben siteden fazla anlamıyorum açıkcası bu verdiğin kodları nereye yapıştırıcaz anlatırmısın rica etsem?
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: Hoochie Coochie Man on January 11, 2008, 08:53:09 AM
İlk mesajda anlattım, daha açıklayıcısı yok.
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: sazan on March 09, 2008, 10:28:31 PM
Asil Modun Türkçesi varmi acaba? lagzimda Buddy list idi sanirim yanlişsam soyleyin...
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: Hoochie Coochie Man on March 11, 2008, 04:09:12 AM
Asil Modun Türkçesi varmi acaba? lagzimda Buddy list idi sanirim yanlişsam soyleyin...
Mod sitesindeki o modifikasyon yazarı tarafından artık desteklenmiyor. O yüzden sana yüklemeni tavsiye etmem. Ama istedin, bari vereyim..

Code: [Select]
$txt['buddylist_buddies'] = 'Arkadaşlar';
$txt['buddylist_buddy'] = 'Arkadaş';
$txt['buddylist_select'] = 'Arkadaş Seç';
$txt['buddyList_title'] = 'Arkadaş Listesi';
$txt['buddyList_add_name'] = 'Her satıra bir kullanıcı adı ekle.';
$txt['buddyList_add'] = 'Bu üyeyi arkadaş listeme ekle';
$txt['buddyList_remove'] = 'Bu üyeyi arkadaş listemden sil';
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: sazan on March 11, 2008, 12:36:04 PM
Hoochie Coochie Man teşekkür ederim cevap verdigin icin desteklenmiyor derken? sorun mu cakiyor hatalimi mod? Yüklemedim daha...

Bu forumda kurulu olandan bahsediyorum Profile girince "Arkadaş Listeme Ekle" Diye yaziyor hani..  ;)
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: Hoochie Coochie Man on March 11, 2008, 12:40:13 PM
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=58
Bak elle sana dur işareti yapıyor. modifikasyon yazarı tarafından artık desteklenmiyor diyor. Risk doğurabilir diyo. sorun çıkartıp çıkarmayacağını bilmiyorum, sadece o uyarıyı sana belirttim.

Gerisine sen karar ver..
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: sazan on March 11, 2008, 01:47:41 PM
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=58
Bak elle sana dur işareti yapıyor. modifikasyon yazarı tarafından artık desteklenmiyor diyor. Risk doğurabilir diyo. sorun çıkartıp çıkarmayacağını bilmiyorum, sadece o uyarıyı sana belirttim.

Gerisine sen karar ver..

Evet Gordum Vazgeçtim :D Dur işaretide iyimiş Stop!  Pass Kontrol :D
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: Yağız... on March 11, 2008, 01:50:50 PM
O mod zaten 1.1x serisinde direk var. Mod kurmana gerek yok...  Admin Paneli > Forum Seçenekleri > Arkadaş listelerine izin ver seçeneğini seç.
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: sazan on March 11, 2008, 01:53:33 PM
O mod zaten 1.1x serisinde direk var. Mod kurmana gerek yok...  Admin Paneli > Forum Seçenekleri > Arkadaş listelerine izin ver seçeneğini seç.
Evet varmiş yeni gordum :D Bilgilendirdigin icin teşekkür...
Title: Re: Ana menu de "Arkadaş Listesi" butonu
Post by: acaip0 on June 05, 2008, 03:38:05 PM
emeğiniz için teşekkür ederim..