Simple Machines Community Forum

SMF Support => SMF 2.0.x Support => Topic started by: Steph505 on April 01, 2008, 09:50:54 PM

Title: Help!
Post by: Steph505 on April 01, 2008, 09:50:54 PM
ok so i try installin a forum for my mate and this is what happends:



(http://uploadshell.com/files/2008/04/01/E9bnuR6XCt.bmp) (http://www.uploadshell.com)
Title: Re: Help!
Post by: !Hachi! on April 01, 2008, 10:49:51 PM
try with
ftp.epicplayer.99k.org
epicplayer

Title: Re: Help!
Post by: Bigguy on April 01, 2008, 11:05:53 PM
have you tried the "Server" as localhost ???
Title: Re: Help!
Post by: Steph505 on April 02, 2008, 03:47:10 PM
yes i have!
Title: Re: Help!
Post by: CmptrWz on April 02, 2008, 03:49:34 PM
For install path, how about just htdocs/forum ?
Title: Re: Help!
Post by: Bigguy on April 02, 2008, 04:32:41 PM
What host are you with ???
Title: Re: Help!
Post by: LiamTheDuck on April 02, 2008, 04:44:09 PM
Please check Installing SMF (http://docs.simplemachines.org/index.php?board=2.0;sort=subject)
If not, contact your host and ask your MySQL databasename, username and password as i dont see emails being the server...

If not, contact me and ill try and help
Title: Re: Help!
Post by: Steph505 on April 02, 2008, 05:42:09 PM
im using the host: zymic

and thats the ftp adress tehy gave me with the @ sign..

Title: Re: Help!
Post by: metallica48423 on April 04, 2008, 03:26:38 AM
Possibly a path problem.

the path needs to be the path from where you are when you login to FTP to where your SMF folder is.

For example, if your forum is in /var/www/sitename/htdocs/forums, but you start in /sitename.  Then your path would be /htdocs/forums. 

it not a full path, but a relative path
Title: Re: Help!
Post by: Steph505 on April 05, 2008, 12:13:32 PM
ah I see..

I enter that too but it still doesn't work. I entered : /htdocs/forums
Title: Re: Help!
Post by: metallica48423 on April 05, 2008, 02:50:05 PM
well, that was just an example... when you login to FTP, its the path from where you begin until you reach your forum folder.
Title: Re: Help!
Post by: Bigguy on April 08, 2008, 12:29:02 PM
Have you had any luck with this as of yet. ???