Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: babjusi on September 01, 2008, 12:41:26 PM

Title: [Mod per Smf] Borderd post data on topic view
Post by: babjusi on September 01, 2008, 12:41:26 PM
Link to Mod (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1371)

Me kete modifikim te dhenat e antarit te temat do te duken ne nje menyre me te organizuar dhe efektive. Te pakten ky eshte mendimi im  :D

Ketu me poshte eshte vendosur dhe nje imazh ku tregohet qarte se si duken te dhenat e antarve te temat. Gjykoheni vet  ;)
Title: Re: [Mod per Smf] Borderd post data on topic view
Post by: TazZ on September 15, 2009, 11:13:29 AM
hmmm imazhi eshte hequr  :'(
Title: Re: [Mod per Smf] Borderd post data on topic view
Post by: stevejoe on December 21, 2009, 01:17:49 PM
Hi,

Thank you for your post  babjusi.
Title: Re: [Mod per Smf] Borderd post data on topic view
Post by: Poshnjari on January 28, 2012, 07:12:07 PM
Babjusi nese eshte e mundur beje dhe nje upload se eshte fshire