Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: babjusi on September 12, 2008, 02:11:00 PM

Title: [Mod per Smf] Logo redirect
Post by: babjusi on September 12, 2008, 02:11:00 PM
Link to Mod (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1381)

Ky modifikim ben te mundur qe ne qofte se kur dikush klikon te logua e forumit tuaj, mund te behet redirect te nje url i zgjedhjes suaj. Qofte url i jashtem, extern, apo i brendshem, intern. 

Te paneli i admiti te forumit tuaj, do te shtohet nje opsion i ri te Current theme ku do keni mundesine te vendosni urlin e plote qe do keni deshire te drejtoni te gjithe ata qe klikojne logon tuaj. N.q.s nuk vendosni url, atehere logua eshte e klikushme dhe drejtohet te indexi i forumit tuaj.