Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: miri13 on September 16, 2008, 09:25:40 AM

Title: me duhet nje ndime per fotot e Regular Members
Post by: miri13 on September 16, 2008, 09:25:40 AM
dua te di se si mund te ve nje foto per te gjithe anetaret e fotumit per ata qe skan vene foto ne profilin e tyre dhe te jete e perbashket deri sa ai ose ajo te vere foton e tij falemiderit pres pergjigje :D
Title: Re: me duhet nje ndime per fotot e Regular Members
Post by: babjusi on September 16, 2008, 09:29:56 AM
dua te di se si mund te ve nje foto per te gjithe anetaret e fotumit per ata qe skan vene foto ne profilin e tyre dhe te jete e perbashket deri sa ai ose ajo te vere foton e tij falemiderit pres pergjigje :D

Perdor kete modifikimin miri13

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=975