Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: babjusi on September 30, 2008, 07:36:58 AM

Title: [Mod per Smf] Mesazh per visitoret e forumit tuaj
Post by: babjusi on September 30, 2008, 07:36:58 AM
Link to Mod (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1425)

Ky modifikim do te bej te mundur qe te shfaqni nje mesazh per vizitoret tuaj i cili do te shfaqet ne krye te forumit. Idea eshte qe ti inkurajoj vizitoret te regjistrohen.

Modifikimin muna ta konfiguroni te paneli i adminit-Features and Options-Basic Features ku jane shtuar 2 opsione te reja. Njeri eshte per ta aktivizuar apo deaktivizuar modifikimin dhe opsioni tjeter eshte ku mund te shkruani mesazhin edhe ne gjuhen shqipe qe do te deshironit te shfaqej per vizitoret.

Per te patur nje ide me te qarte per mofifikimin, jeni te lutur te shikoni imazhet qe jane bashkangjitur me poshte :)

Title: Re: [Mod per Smf] Mesazh per visitoret e forumit tuaj
Post by: TazZ on September 15, 2009, 11:11:35 AM
Po shof qe punon me     1.1.6, 2.0 Beta 4 ...
Po me 2.0 RC1.2 punon mire?
Title: Re: [Mod per Smf] Mesazh per visitoret e forumit tuaj
Post by: TazZ on September 15, 2009, 11:39:44 AM
Spo me punon me versionin 2.0 RC 1.2  :'(
Title: Re: [Mod per Smf] Mesazh per visitoret e forumit tuaj
Post by: PIONERI on November 28, 2009, 08:29:13 AM
goo joob babjusi

super koka ky sennn