Simple Machines Community Forum

Customizing SMF => Graphics and Templates => Theme Site Themes => Topic started by: Fussilet on October 02, 2008, 05:46:13 AM

Title: Cristal Vista
Post by: Fussilet on October 02, 2008, 05:46:13 AM
Link to the theme (http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=1059)
(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fcustom.simplemachines.org%2Fthemes%2Findex.php%2Faction%2Cdownload%2Flemma%2C1059%2Fimage%2Cthumb&hash=080a5cb82412cfcd1e20767285021552)

demo : http://www.fussilet.com/index.php?theme=103
Title: Re: Cristal Vista
Post by: Cado on October 02, 2008, 06:23:48 AM
very nice theme thaks  :D
Title: Re: Cristal Vista
Post by: ⋙ طγ طµяķaγ on October 02, 2008, 06:28:07 AM
Teşekkürler Menü çok güzel olmuş renklerde birbirleriyle uyumlu teşekkürler fussilet
Title: Re: Cristal Vista
Post by: Fussilet on October 02, 2008, 12:49:42 PM
thanks
Title: Re: Cristal Vista
Post by: TosTos on October 02, 2008, 10:43:59 PM
As always, very beautifull theme my dear friend.
Title: Re: Cristal Vista
Post by: Fussilet on October 03, 2008, 05:47:44 AM
thanks bro
Title: Re: Cristal Vista
Post by: Minare on October 03, 2008, 09:21:16 AM
beautiful fussilet ;)
Title: Re: Cristal Vista
Post by: Fussilet on October 03, 2008, 12:25:54 PM
thanks sir ;)
Title: Re: Cristal Vista
Post by: Joomlamz on October 03, 2008, 06:03:21 PM
Good Work
Nice themes
Title: Re: Cristal Vista
Post by: Fussilet on October 04, 2008, 04:39:32 AM
thanks joomlamz
Title: Re: Cristal Vista
Post by: forumjunkie on October 08, 2008, 04:38:20 PM
First of all, this a great theme, one of the best for SMF that I have seen so far.

However, it appears that this theme has not been tested very much (if at all) with nested boards.  I have encountered a few issues when dealing with boards-within-boards.  None of them were severe errors that impacted performance or hampered functionality, but they are annoying.  The first one is an issue with the "Read" and "Unread" icons not appearing properly on child boards.  This is easily rectified by opening the MessageIndex.template.php and changing "on.gif", "on2.gif" and "off.gif" to "on.png", "on2.png" and "off.png", respectively.  I assume this was overlooked in a previous update.  The other problem I have is with the blue, shiny header over the "Child Boards" section within a board.  It appears to be "chopped", and does not flow smoothly across the page.  This is probably just a styling issue, but not having coded this theme, I am not sure where to look.  I hope this report has been of service, feel free to ask me if you need more details.