Simple Machines Community Forum

SMF Support => SMF 2.0.x Support => Topic started by: ranttrmike on October 09, 2008, 10:26:21 PM

Title: Problem in 2.0 Beta 4 with PM\'s
Post by: ranttrmike on October 09, 2008, 10:26:21 PM
In 1.1.6 I was able to send a PM and look up the users I wanted to sent it to (search for users).  Since the upgrade I did yesterday, I can't do this.  I have to know the members name, there is no lookup.

Help????
Title: Re: Problem in 2.0 Beta 4 with PM's
Post by: Kindred on October 10, 2008, 12:57:02 AM
theme?

Lookup, both manual and automatic works for me on 2.0b4
Title: Re: Problem in 2.0 Beta 4 with PM's
Post by: ranttrmike on October 10, 2008, 06:29:23 AM
Standard Theme.

This is the lookup in the PM function itself.
Title: Re: Problem in 2.0 Beta 4 with PM's
Post by: ranttrmike on October 10, 2008, 07:48:11 AM
I went back through all of the settings and reviewed them for each user level, and I cannot find anything that would turn the lookup off.

I went into the members list, and I can select someone from there to PM, and that works fine.  I just can't click MESSAGE and look people up from there.

I just checked the send message function on THIS board, and there is no way to look up users there either...

Ok, someone straighten me out, am I just not "seeing" it correctly, or did I lose my mind?  In 1.1.6 I thought in the Send PM screen there was a lookup user function.

 :-\
Title: Re: Problem in 2.0 Beta 4 with PM's
Post by: Kindred on October 10, 2008, 11:13:25 AM
start typing the username in the to box...   it should make some suggestions based on your typing, modifying it as you type
Title: Re: Problem in 2.0 Beta 4 with PM's
Post by: ranttrmike on October 10, 2008, 11:17:54 AM
Ah yes, it does.

THANK YOU!