Simple Machines Community Forum

Customizing SMF => Graphics and Templates => Theme Site Themes => Topic started by: Crip on October 13, 2008, 08:27:03 PM

Title: CleanTek
Post by: Crip on October 13, 2008, 08:27:03 PM
Link to the theme (http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=1083)
(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fcustom.simplemachines.org%2Fthemes%2Findex.php%2Faction%2Cdownload%2Flemma%2C1083%2Fimage%2Cthumb&hash=12dfe53e3ead8dd2e26d90ffa109fc9c)

Really clean , nearly all white , with some blue gradients.

  ==> Demo (http://www.jpr62.com/demos/index.php?theme=71)
Title: Re: Clean Tek
Post by: Fussilet on October 13, 2008, 08:36:03 PM
Really nice theme bro :up:
Title: Re: Clean Tek
Post by: Dudi on October 14, 2008, 01:13:01 AM
Nice Theme Crip, Thanks ;)
Title: Re: Clean Tek
Post by: Crip on October 14, 2008, 04:52:10 AM
thnks guys 8)
Title: Re: Clean Tek
Post by: Cado on October 14, 2008, 07:15:10 AM
nice theme thaks Crip   :)
Title: Re: Clean Tek
Post by: Crip on October 14, 2008, 08:02:09 AM
thnks cadosoas
Title: Re: Clean Tek
Post by: scarter on October 17, 2008, 08:42:10 AM
It is a great theme ... but ... where do I replace the "Clean Tek" logo with my own?  I've been able to do this with other themes, but it's not obvious what to change.
Title: Re: Clean Tek
Post by: Crip on October 17, 2008, 05:46:36 PM
psd file style.css #logo { }
Title: Re: Clean Tek
Post by: scarter on October 17, 2008, 11:16:50 PM
Thanks.  That worked.
Title: Re: Clean Tek
Post by: Crip on October 18, 2008, 05:00:04 AM
Good, if you'll remeber this is how I do most of my Themes …
Title: Re: Clean Tek
Post by: sudip on October 28, 2008, 09:47:01 AM
I installed the theme but the logo is not displaying.. nither clean tek logo nor mine.. can you say what's the problem.. i also tried to place my logo manually editing the theme but couldnt get any idea.. how can i do so.. plz help
Title: Re: Clean Tek
Post by: Crip on October 29, 2008, 09:57:45 AM
I installed the theme but the logo is not displaying.. nither clean tek logo nor mine.. can you say what's the problem.. i also tried to place my logo manually editing the theme but couldnt get any idea.. how can i do so.. plz help

I have no idea "why" , it's a .png format image , possibly you need .gif , .jpg format .. ?
Title: Re: Clean Tek
Post by: Crip on August 22, 2011, 03:52:52 PM
Updated 2.0 Version.
Title: Re: Clean Tek
Post by: glacierjames on August 29, 2011, 08:38:42 PM
psd file style.css #logo { }

Sorry Newbie here.  Can you give me a few extra steps?  Thanks alot. :)
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on August 30, 2011, 04:35:44 PM
logo.psd is included in /Themes/cleantek/....Here><<<<<<<
Title: Re: CleanTek
Post by: deagleclan on February 22, 2013, 04:47:46 AM
Hi, I've installed this theme CleanTek on my forums, I do see in footer there is/are option(s) to add more pages. Can someone advice me how to add pages there? or activate those links?

here is the link to my site joindroid.com, please see it on the left hand side bottom corner, under Home there are 3 extra links link1.2.3.

Thanks
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on February 22, 2013, 10:22:14 AM
Look in the "(index.template.php)" and find this section...:
Code: [Select]
<div id="footer">
  <div class="footbox">
<div class="col1">
<h3>Navigate</h3>
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="#" title="">Link1</a></li>
<li><a href="#" title="">Link2</a></li>
<li><a href="#" title="">Link3</a></li>
</ul>
</div>

...then change the Links to point in-forum page,  or out-of-forum page/pages.
Code: [Select]
<div id="footer">
  <div class="footbox">
<div class="col1">
<h3>Navigate</h3>
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="http://www.google.com/" title="Google Search">Google</a></li>
<li><a href="http://www.your-other-site.com/" title="">My other site</a></li>
<li><a href="http://www.yahoo.com" title="" target="_blank">Yahoo</a></li>
</ul>
</div>
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on February 25, 2013, 08:28:12 AM
Very nice clean and crisp theme...

I have a question for you though.   The News feature puzzles me... I am used to being able to use BBC in the news, example:
. I am finding that only stationary news displays well. When using the
, it drops the line down below the fixed text "NEWS:" and does not display correctly. It also causes the search box to partially disappear. 

see http://www.northwest-reloaders.com/index.php (http://www.northwest-reloaders.com/index.php)

This is the only small issue I can find with this awesome theme. Is there possibly a way to make it work for me?


Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on February 25, 2013, 09:41:40 AM
you can adjust teh News: up a bit..scrolling does drop a bit by default ..
Code: [Select]
#news{clear:both;position:absolute;top:11em;left:2em;width:50%;text-align:left;color:#444;font-size:8pt;}
#news a:link,#news a:visited{color:#444;}

Change Like:
Code: [Select]
#news{clear:both;position:absolute; top:10em; left:2em;width:50%;text-align:left;color:#444;font-size:8pt;}
#news a:link,#news a:visited{color:#444;}
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on February 25, 2013, 10:26:26 AM
Thanks for the help...I need a little more though. LOL I can't find the code that needs to be changed, can you give a brother a little more help?  ::)
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on February 25, 2013, 01:17:45 PM
Sure , just ask specifically what it is you need.
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on February 25, 2013, 02:15:14 PM
you can adjust teh News: up a bit..scrolling does drop a bit by default ..
Code: [Select]
#news{clear:both;position:absolute;top:11em;left:2em;width:50%;text-align:left;color:#444;font-size:8pt;}
#news a:link,#news a:visited{color:#444;}

Change Like:
Code: [Select]
#news{clear:both;position:absolute; top:10em; left:2em;width:50%;text-align:left;color:#444;font-size:8pt;}
#news a:link,#news a:visited{color:#444;}


I can't locate the source of the code above you suggested I could modify. Can you point me to it please?
Title: Re: CleanTek
Post by: Portugal on February 25, 2013, 05:09:43 PM
Nice theme Crip.
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on February 26, 2013, 08:26:32 AM
Crip, if you would be so kind, I am still waiting for an answer to reply #21.

Thank you

Al
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on February 26, 2013, 11:18:01 AM
Quote
I can't locate the source of the code above you suggested I could modify. Can you point me to it please?


It's in the css/index.css near the bottom part of the style-sheet!
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on February 26, 2013, 03:09:42 PM
Thank you, I will look again. I must have missed it yesterday..

Thanks
Al
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on March 05, 2013, 09:05:37 AM
That took care of it

Thanks
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on April 16, 2013, 03:14:43 PM
Okay, you lost me on that one?..I need A Screen-Shot if that's feasible @ all?

Crip, I have another question.... the tear/waterdrop images to the left of each board always say "no new posts". I entered new posts and new topics and still no change.... any ideas?  Also what is that images name?

I still like this theme better than all of them because it is so cleasn and crisp.
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on April 25, 2013, 09:58:35 AM
you can adjust teh News: up a bit..scrolling does drop a bit by default ..
Code: [Select]
#news{clear:both;position:absolute;top:11em;left:2em;width:50%;text-align:left;color:#444;font-size:8pt;}
#news a:link,#news a:visited{color:#444;}

Change Like:
Code: [Select]
#news{clear:both;position:absolute; top:10em; left:2em;width:50%;text-align:left;color:#444;font-size:8pt;}
#news a:link,#news a:visited{color:#444;}


I can't locate the source of the code above you suggested I could modify. Can you point me to it please?

Crip, I was able to modify per your suggestion and my news is now fully visible. I still have the problem with my Search field being partially covered by the menu bar. any suggestions on that one?
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on April 27, 2013, 06:52:03 AM
Ok,
Can you show a www.Link-To-Theme.com ?

..>> or a screen shot ?
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on April 28, 2013, 04:04:28 PM
Never mind, I figured out that is only a problem in the device I use most. I corrected the resolution and now have no problem.

I do have a question though. I really like BLUE themes and I wonder what ever happened to your MARINE theme. I really like the colors.
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on April 29, 2013, 03:36:27 PM
You can get Marine Theme in my site downloads,
http://www.jpr62.com/demos/index.php?theme=99
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on April 29, 2013, 04:14:56 PM
I get a message: An Error Has Occured!

                          No Download Exists
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on April 30, 2013, 07:50:21 AM
I get a message: An Error Has Occured!

                          No Download Exists

It's a link at my-site and it works>>>>>>>
http://www.jpr62.com/theme/index.php?action=downloads;sa=view;down=3
Title: Re: CleanTek
Post by: antler on April 30, 2013, 09:27:32 AM
It works this morning but it would give me an error on sunday & monday.

Thanks
Title: Re: CleanTek
Post by: olilibob on June 15, 2013, 04:07:48 AM
Please how do I remove these : SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
XHTML
RSS
WAP2
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on June 15, 2013, 08:50:57 AM
beats me oliilbob?
.some of those links are copyrights .. you can't hide / remove those.  :laugh: :laugh:
Title: Re: CleanTek
Post by: olilibob on August 11, 2013, 02:07:30 PM
Please how do i add more links in the footer just like links 1.2.3
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on August 17, 2013, 04:37:19 PM
You can  edit those links via your :: [[index.template.php]"
'
---------------------------------------------------------------------
Please how do i add more links in the footer just like links 1.2.3
Title: Re: CleanTek
Post by: Duffield1 on August 20, 2013, 12:11:26 PM
HI there

Love the theme!  ;D  Is there any way you can make the space for the logo a bit bigger?  I tried just dropping in a big logo, but it only showed the top part of it.  :o
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on August 22, 2013, 11:49:49 AM
u can try adding your image exact : Width: <=> Height: via your .../css/index.css
Title: Re: CleanTek
Post by: Duffield1 on August 23, 2013, 05:15:34 AM
That has worked wonderfully, thank you!  However, as is always the case with SMF, it has created another problem, which is that in the second line of 'news' only the top half of the text appears!
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on August 24, 2013, 11:53:24 AM
You can adjust the News: via css/index.css Top or Left..
Title: Re: CleanTek
Post by: Duffield1 on September 04, 2013, 04:52:27 AM
Thank you! :-)
Title: Re: CleanTek
Post by: davejo on November 18, 2013, 03:42:27 PM
Hi,

Love the theme and have set it as forum default.

I have a problem with the background

In IE10 or 11 the background is black, in Firefox it's the right colour blue. Also the buttons are rounded in IE and square in FF. See screenshots below.

Any idea how to fix it in both please?



NOTE: Please don't someone say stop using IE I've heard it all before and some people do not have a choice what they use and are lumbered with it.
Title: Re: CleanTek
Post by: Crip on November 24, 2013, 12:23:16 PM
I do not know what's up with that (ie)  I have never heard it here as a problem so , your guess is as good as mine..?
Title: Re: CleanTek
Post by: davejo on January 13, 2014, 08:58:48 AM
I have just found out Crip died on January 2nd 2014.

RIP Crip.

So unless someone from his site i.e. Maxx takes over this thread there there may not be any other support for this theme.
Title: Re: CleanTek
Post by: GigaWatt on February 24, 2018, 12:44:37 AM
May he rest in peace :'(. I just read this and I've been modding the guys theme for about a month now, so... I had no idea.

There is a bit of a problem with the upper right corner login (login2) in SMF 2.0.15. I've manager to fix it with a tip from this thread.

https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=553910.0

Change the following code in the index.template.php file of the theme.

Original:

Code: [Select]
<input type="hidden" name="hash_passwrd" value="" />
Modded:

Code: [Select]
<input type="hidden" name="hash_passwrd" value="" />
<input type="hidden" name="', $context['session_var'], '" value="', $context['session_id'], '" />

Hope this helps any new users of this theme :).
Title: Re: CleanTek
Post by: davejo on February 24, 2018, 03:33:36 AM
Thanks for the PM and thanks for the theme fix too. I wil apply them later and feedback if there are any issues

Update: I've just checked my template file and I already have this fix in place and the file was last updated in May last year.

Code: [Select]
<input type="hidden" name="hash_passwrd" value="" />
<input type="hidden" name="', $context['session_var'], '" value="', $context['session_id'], '" />
Title: Re: CleanTek
Post by: GigaWatt on February 24, 2018, 07:12:34 PM
Hmmm... strange. I downloaded the theme form the themes site... just like any other theme... and the fix wasn't applied with the default pack. Maybe I downloaded an older version ???.

OK, I downloaded the theme pack again (cleantek_20g.zip), opened up index.template.php in Notepad... the fix is not applied.

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.mediafire.com%2Fconvkey%2F6b68%2Fvf3i3go3viqf3x3zg.jpg&hash=a824d61e502c7b53369d37b982b0d506)
Title: Re: CleanTek
Post by: davejo on February 25, 2018, 03:27:43 AM
Now that is odd. I have looked back through the thread to see if the answer was given previously but can't see anything, I've also checked my PM's and there is nothing there either.

The problem still exists though in older versions of IE, which we have to use a work as it's the corporate default browser, at home I now use Firefox so no issues.
Title: Re: CleanTek
Post by: GigaWatt on February 25, 2018, 02:31:00 PM
Well, anyway, the workaround is posted, so... if anyone has issues using this theme, just apply the fix in index.template.php ;).
Title: Re: CleanTek
Post by: GigaWatt on March 18, 2018, 07:04:51 AM
Here's how to add a Search button next to the Seach box in the quick search (search2).

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.mediafire.com%2Fconvkey%2Ff5a0%2F9ad6gqj5w656wh1zg.jpg&hash=a918fcff56536d77fd7eb1bf77898731)

In index.template.php of the theme, find this code.

Code: [Select]
<form action="', $scripturl, '?action=search2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '">
<input class="inputbox" type="text" name="search" value="', $txt['search'], '..." onfocus="this.value = \'\';" onblur="if(this.value==\'\') this.value=\'', $txt['search'], '...\';" />';

Replace it with this.

Code: [Select]
<form action="', $scripturl, '?action=search2" method="post" accept-charset="', $context['character_set'], '">
<input class="inputbox" type="text" name="search" value="', $txt['search'], '..." onfocus="this.value = \'\';" onblur="if(this.value==\'\') this.value=\'', $txt['search'], '...\';" />
<input type="submit" value="', $txt['search'], '" class="button_submit" />';

Done ;).