Simple Machines Community Forum

SMF Support => Türkçe Bölümü (Turkish) => Language Specific Support => İpuçları ve Hileler => Topic started by: Hoochie Coochie Man on October 27, 2008, 11:50:37 AM

Title: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Hoochie Coochie Man on October 27, 2008, 11:50:37 AM
Tüyo adı:Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Hazırlayan:Hoochie Coochie Man
Görüntü:(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg126.imageshack.us%2Fimg126%2F5199%2F10604791ac5.jpg&hash=bad19e09612e64b2b84e6f6c965d96f8)
Demo:Live Demo (http://smfthemes.890m.com/forum/index.php?theme=1)
Kullanıcı adı: Test
Şifre: 123456
Anlatım:default tema içindir..
Uyumlu tarayıcılar:IE6, IE7, Firefox, Opera, Safari, Google Chrome (başka kaldı mı 8))



index.template.php
Code: (bul) [Select]
</head>
<body>';
Code: (değiştir) [Select]
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="', $settings['theme_url'], '/ddlevelsfiles/ddlevelsmenu-base.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="', $settings['theme_url'], '/ddlevelsfiles/ddlevelsmenu-topbar.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="', $settings['theme_url'], '/ddlevelsfiles/ddlevelsmenu-sidebar.css" />
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="', $settings['theme_url'], '/ddlevelsfiles/ddlevelsmenu.js"></script>';

/***********************************************
* All Levels Navigational Menu- (c) Dynamic Drive DHTML code library (http://www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
***********************************************/

echo '
</head>
<body>';

Code: (bul) [Select]
</table>
</div>';


// Show the menu here, according to the menu sub template.
template_menu();
Code: (değiştir) [Select]
</table>';

// Show the menu here, according to the menu sub template.
template_menu();

echo '</div>';

Code: (bul) [Select]
// Show the start of the tab section.
echo '
<table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" style="margin-left: 10px;">
<tr>
<td class="maintab_' , $first , '">&nbsp;</td>';

// Show the [home] button.
echo ($current_action=='home' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'home' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '">' , $txt[103] , '</a>
</td>' , $current_action == 'home' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

// Show the [help] button.
echo ($current_action == 'help' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'help' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=help">' , $txt[119] , '</a>
</td>' , $current_action == 'help' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

// How about the [search] button?
if ($context['allow_search'])
echo ($current_action == 'search' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'search' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=search">' , $txt[182] , '</a>
</td>' , $current_action == 'search' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

// Is the user allowed to administrate at all? ([admin])
if ($context['allow_admin'])
echo ($current_action == 'admin' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'admin' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=admin">' , $txt[2] , '</a>
</td>' , $current_action == 'admin' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

// Edit Profile... [profile]
if ($context['allow_edit_profile'])
echo ($current_action == 'profile' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'profile' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=profile">' , $txt[79] , '</a>
</td>' , $current_action == 'profile' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

// Go to PM center... [pm]
if ($context['user']['is_logged'] && $context['allow_pm'])
echo ($current_action == 'pm' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'pm' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=pm">' , $txt['pm_short'] , ' ', $context['user']['unread_messages'] > 0 ? '[<strong>'. $context['user']['unread_messages'] . '</strong>]' : '' , '</a>
</td>' , $current_action == 'pm' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

// The [calendar]!
if ($context['allow_calendar'])
echo ($current_action == 'calendar' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'calendar' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=calendar">' , $txt['calendar24'] , '</a>
</td>' , $current_action == 'calendar' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

// the [member] list button
if ($context['allow_memberlist'])
echo ($current_action == 'mlist' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'mlist' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=mlist">' , $txt[331] , '</a>
</td>' , $current_action == 'mlist' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';


// If the user is a guest, show [login] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo ($current_action == 'login' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'login' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=login">' , $txt[34] , '</a>
</td>' , $current_action == 'login' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';


// If the user is a guest, also show [register] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo ($current_action == 'register' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'register' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=register">' , $txt[97] , '</a>
</td>' , $current_action == 'register' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';


// Otherwise, they might want to [logout]...
if ($context['user']['is_logged'])
echo ($current_action == 'logout' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '">&nbsp;</td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'logout' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=logout;sesc=', $context['session_id'], '">' , $txt[108] , '</a>
</td>' , $current_action == 'logout' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '">&nbsp;</td>' : '';

// The end of tab section.
echo '
<td class="maintab_' , $last , '">&nbsp;</td>
</tr>
</table>';
Code: (değiştir) [Select]
echo '
<div id="ddtopmenubar" class="mattblackmenu">
<ul>';

// Show the [home] button.
echo '<li', $current_action == 'home' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '">' , $txt[103] , '</a></li>';

// Show the [help] button.
echo '<li', $current_action == 'help' ? ' class="current_page"' : '', '> <a href="', $scripturl, '?action=help">' , $txt[119] , '</a></li>';

// How about the [search] button?
if ($context['allow_search'])
echo '<li', $current_action == 'search' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '?action=search">' , $txt[182] , '</a></li>';

// Is the user allowed to administrate at all? ([admin])
if ($context['allow_admin'])
echo '<li', $current_action == 'admin' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '?action=admin">' , $txt[2] , '</a></li>';

// Edit Profile... [profile]
if ($context['allow_edit_profile'])
echo '<li', $current_action == 'profile' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '?action=profile" rel="ddsubmenu1">' , $txt[79] , '</a></li>';

// Go to PM center... [pm]
if ($context['user']['is_logged'] && $context['allow_pm'])
echo '<li', $current_action == 'pm' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '?action=pm" rel="ddsubmenu2">' , $txt['pm_short'] , ' ', $context['user']['unread_messages'] > 0 ? '[<strong>'. $context['user']['unread_messages'] . '</strong>]' : '' , '</a></li>';

// The [calendar]!
if ($context['allow_calendar'])
echo '<li', $current_action == 'calendar' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '?action=calendar">' , $txt['calendar24'] , '</a></li>';

// the [member] list button
if ($context['allow_memberlist'])
echo '<li', $current_action == 'mlist' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '?action=mlist" rel="ddsubmenu3">' , $txt[331] , '</a></li>';

// If the user is a guest, show [login] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo '<li', $current_action == 'login' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '?action=login">' , $txt[34] , '</a></li>';


// If the user is a guest, also show [register] button.
if ($context['user']['is_guest'])
echo '<li', $current_action == 'register' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '?action=register">' , $txt[97] , '</a></li>';


// Otherwise, they might want to [logout]...
if ($context['user']['is_logged'])
echo '<li', $current_action == 'logout' ? ' class="current_page"' : '', '><a href="', $scripturl, '?action=logout;sesc=', $context['session_id'], '">' , $txt[108] , '</a></li>';




echo '
</ul>
</div>

<script type="text/javascript">
ddlevelsmenu.setup("ddtopmenubar", "topbar") //ddlevelsmenu.setup("mainmenuid", "topbar|sidebar")
</script>

<!--HTML for the Drop Down Menus associated with Top Menu Bar-->
<!--They should be inserted OUTSIDE any element other than the BODY tag itself-->
<!--A good location would be the end of the page (right above "</BODY>")-->';

echo '
<!--Top Drop Down Menu 1 HTML-->
<ul id="ddsubmenu1" class="ddsubmenustyle">
<li><a href="', $scripturl, '?action=profile">' , $txt['hcm_summary'] , '</a></li>
<li><a href="', $scripturl, '?action=profile;sa=account">' , $txt['hcm_account'] , '</a></li>
<li><a href="', $scripturl, '?action=profile;sa=forumProfile">' , $txt['hcm_forumProfile'] , '</a></li>
</ul>';

echo '
<!--Top Drop Down Menu 2 HTML-->
<ul id="ddsubmenu2" class="ddsubmenustyle">
<li><a href="', $scripturl, '?action=pm">' , $txt['hcm_readmessages'] , '</a></li>
<li><a href="', $scripturl, '?action=pm;sa=send">' , $txt['hcm_sendmessage'] , '</a></li>
</ul>';

echo '
<!--Top Drop Down Menu 3 HTML-->
<ul id="ddsubmenu3" class="ddsubmenustyle">
<li><a href="', $scripturl, '?action=mlist">' , $txt['hcm_viewmembers'] , '</a></li>
<li><a href="', $scripturl, '?action=mlist;sa=search">' , $txt['hcm_searchmembers'] , '</a></li>
</ul>';

Modifications.turkish.php
Code: (bul) [Select]
?>
Code: (öncesine ekle) [Select]
$txt['hcm_summary'] = 'Özet';
$txt['hcm_account'] = 'Hesap Ayarları';
$txt['hcm_forumProfile'] = 'Forum Kimliği';
$txt['hcm_readmessages'] = 'Mesajlarınızı Okuyun';
$txt['hcm_sendmessage'] = 'Mesaj Gönder';
$txt['hcm_viewmembers'] = 'Üyelistesini Görüntüle';
$txt['hcm_searchmembers'] = 'Üyelerde Ara';

Ve ekteki dosyayı tema klasörünüze atın..
Yani: www.sitename/forum/Themes/default/ddlevelsfiles

ddlevelsmenu.js dosyasını bir notepad yardımı ile açın
Bulun:
Quote
downarrowpointer: ["http://www.siteadı.com/forum/Themes/default/images/sort_down.gif", 12,12], //path to "down arrow" image that gets added to main menu items (last 2 parameters should be width/height of img)
rightarrowpointer: ["http://www.siteadı.com/forum/Themes/default/images/selected.gif", 12,12], //path to "right arrow" image that gets added to LI elements within drop down menu containing additional menus
www.siteadı.com yazan yeri değiştirip, kendi sitenizi yazın.
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: pєКєя `|®| on October 27, 2008, 12:18:28 PM
acaba bunu default temada değilde ayışığı multicolorda uygulasam olur mu bıktım resimli buton eklemekten:D
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Hoochie Coochie Man on October 27, 2008, 12:21:54 PM
Olabilir belki, dene.
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Pяηѕѕ LF on October 27, 2008, 01:52:07 PM
*Erhan 1 2 3 olarak belirledigim yerlerlin renklerini degistirmem mümkünmü  ??? dosyanin içindeki css'lere baktim cok karisik.  :-\

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg340.imageshack.us%2Fimg340%2F8849%2F21ff4.jpg&hash=6197ae23c18e8a890d8c7e7a36f8d5fa)
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Hoochie Coochie Man on October 27, 2008, 01:58:03 PM
Sorduğun için teşekkürler, sende sonrakilere örnek olur.

ddlevelsmenu-topbar.css

1.
background: #7D9BB7;

2.
background: #617D95;

3.
background: #405D76; (2 adet var..)
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Pяηѕѕ LF on October 27, 2008, 02:21:03 PM
*erhan ben tesekkür ediyorum renk ile ilgili iktane tane daha sorunum var umarim onlarida cözebilirsin.

Linke tikladiginda link rengi degisiyor beyaz kalmasini istiyorum.

4 Numara gösterdigim yerin rengide 3.2 numaralarda belirledigim renklerden farkli ya onunda rengini degistirebilirmiyiz ?

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg357.imageshack.us%2Fimg357%2F7350%2Fdfghu3.jpg&hash=403b38389eed1f57e96ac8b3389ad2cb)

kolay gelsin.
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Hoochie Coochie Man on October 27, 2008, 02:26:54 PM
Normalde linke tıklayınca herhangi bir renk değişikliği olmuyor. 4 numaradan kastın, açılan menunun arka planı mı?
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Pяηѕѕ LF on October 27, 2008, 02:32:16 PM
Bende degisiyor ilginç.  ::) ama önemli degil.

Acilan arka plan rengi evet.
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Hoochie Coochie Man on October 27, 2008, 05:37:23 PM
Ben acil destek vermem. :)
Onun rengini de buradan değiştireceksin..
ddlevelsmenu-base.css
background-color: #617D95;
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: [-Delete-] on October 28, 2008, 12:59:49 PM
İşte Budur Dostum Süpersin  8)

Ben Seçenek Olunca Kararsız Kalıp Yapamıyorum Daha Fazlasını Arıyorum Ama Böyle Başkası Yapıp İstediğim şekli Verince İtirazsız Kurulum :P

Biraz Ren Değişimi Birde Çeki Düzen Verdikmi Babalar Gibi Kullanırım :P

Teşekkürler Erhan :)
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Hoochie Coochie Man on October 28, 2008, 03:11:43 PM
Rica ederim, renk değiştirme işi basit, en artı özelliği neredeyse tüm tarayıcılarda çalışıyor olması.
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Hoochie Coochie Man on October 29, 2008, 05:26:48 AM
*erhan ben tesekkür ediyorum renk ile ilgili iktane tane daha sorunum var umarim onlarida cözebilirsin.

Linke tikladiginda link rengi degisiyor beyaz kalmasini istiyorum.

4 Numara gösterdigim yerin rengide 3.2 numaralarda belirledigim renklerden farkli ya onunda rengini degistirebilirmiyiz ?

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg357.imageshack.us%2Fimg357%2F7350%2Fdfghu3.jpg&hash=403b38389eed1f57e96ac8b3389ad2cb)

kolay gelsin.


ア尺乇刀丂乇丂 bu sorunu çözdüm, firefoxda düzgün, ie de sorunlu çalışınca ben sana öyle demiştim, pardon.
ddlevelsmenu-base.css aç
Code: (bul) [Select]
/* ######### Neutral CSS  ######### */
Code: (öncesine ekle) [Select]
.ddsubmenustyle li a:link, .ddsubmenustyle li a:visited{
color: white;
text-decoration: none;
}
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: B u m u™ on October 29, 2008, 06:20:01 AM
Saolasın çok teşekkürler  8)
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Şems on October 29, 2008, 08:37:01 AM
emeğine sağlık deneyeceğim
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Pяηѕѕ LF on October 29, 2008, 12:17:31 PM
*erhan artik link'in beyaz kalmasi sorunu'da cözüldü  ;) tesekkürler.

Renk konusunda bir sorum daha olacak sanirim bundan sonra daha sormam  :-[ "açılan"  :P menü'deyken fare ile asagi yukari gidiyoruz ya oranin rengide farkli <///> orayada bir bakabilirmisin sana zahmet.

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg381.imageshack.us%2Fimg381%2F9788%2Fxxcvdi8.jpg&hash=145e41d4588a25a549bb645bd36296cb)

kolay gelsin.
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Hoochie Coochie Man on October 29, 2008, 12:24:05 PM
Fare ile üzerine gelince arka planın değişmesinden bahsediyorsan:
ddlevelsmenu-base.css
background-color: #405D76;
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Pяηѕѕ LF on October 29, 2008, 12:57:57 PM
Aynen  :) yardimci oldugun için cok tesekkür ediyorum *erhan destek bu olsa gerek  :P.

Iyi aksamlar.

Kolay gelsin.
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Hoochie Coochie Man on October 29, 2008, 01:02:11 PM
İyi akşamlar. sanada..
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: PureLove™ on November 03, 2008, 04:28:46 PM
konu açmıştım ama buraya da yazayım bari 2.0 için bunu nasıl yapabilirim?
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: QuaxLine on November 22, 2008, 10:20:03 AM
Harikasın kardeşim emeğine sağlık.
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: [-Delete-] on November 25, 2008, 01:52:06 PM
Demo İsteyenler İçin:

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.hizliresim.com%2F2008%2F11%2F25%2F6851.jpg&hash=a65873316c26a48df71cf06153126356)

Sonuç : İstediğiniz Gibi Şekillendirebilirsiniz :)

Tekrar Teşekkürler HCM , İnşallah Tekrar Gelirsin...
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: agguvenligi on January 20, 2009, 06:45:06 PM
Ne kadar teşekkür etsem azdır ellerin dert görmesin :)
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: ØkÅŃ on January 30, 2009, 11:01:25 PM
Teşekkürler yarın deneyeceğim bunu elinize sağlık
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: deejayss on February 11, 2009, 08:03:07 AM
sağol hcm ;)
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: bycn* on February 11, 2009, 01:24:19 PM
sağol HCM :)
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: franklinrony on February 11, 2009, 01:30:09 PM
very good thanks
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: agguvenligi on February 19, 2009, 10:30:55 PM
ddlevelsmenu-sidebar.css bu dosya eksikmi verilen zip içinde ?
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Arveles on May 25, 2009, 02:24:44 PM
bunu 2.0 da nasıl yaparız?
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Yağız... on May 25, 2009, 02:26:47 PM
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=253756.msg1646955#msg1646955
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: strokkerr on August 29, 2009, 03:22:30 AM
ben buradaki resimleri kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim?

-----------------

tamam ben çözdüm. :)
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: SnowBros on November 25, 2009, 07:23:07 AM
ya benim bi sorunum var herseyi yapıyorum ama menü bozuk cıkıyor çember içine aldıgım yerleri nasıl düzeltcez
(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg526.imageshack.us%2Fimg526%2F8833%2Fsdasdfz.jpg&hash=5eb49776380f33abec2463afcd91c66d)
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: Yağız... on November 25, 2009, 07:39:33 AM
En son söylenen şeyi yapmamışsınız.
Title: Re: Simplemachines.org'daki Menu (1.1.x versiyonlar için..)
Post by: SnowBros on November 25, 2009, 08:59:06 AM
yaptım hepsini eksiksiz ama olmuyor baska bi çözüm yolu yokmu sürümüm smf:1.1.10