Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: BeRaTsi on November 21, 2008, 02:37:24 AM

Title: Pershendetje Te Gjithve !!!
Post by: BeRaTsi on November 21, 2008, 02:37:24 AM
Pershendes Te Gjith SHQIPTARET Kudo Qe Ndodhen !!!
Ju Lutem Kush Mund Te Me ndimoje Te Vendos Gjuhen SHQIPE ne Forumin SmF --==> WwW.BeRaTiJoN.Smfforfree3.CoM (http://WwW.BeRaTiJoN.Smfforfree3.CoM) Pres Pergjigje Me RESPEKT BeRaTsi_MiZeRje
Title: Pershendetje Te Gjithve !!!
Post by: billis_2 on November 21, 2008, 02:31:44 PM
Pershendetje edhe ty BeRaTsi  :)
Nuk e di a te lejon serveri yt te krijosh nje FTP account sepse eshte free!
dhe me ndihmen e nje programi FTP duhet te ngarkosh
ne direktorie qe eshte forumi /public_html/forumi/Themes/default/languages ngarkon te gjitha file te gjuhes shqipe!
dhe ne /public_html/forumi/Themes/default/images ngarkon te gjitha fotot te gjuhes shqipe!
gjuhen shqipe do e gjeshe Ketu (http://www.simplemachines.org/download/?languages;lang=albanian)

Nqs serveri nuk te lejon FTP account,
atehere shko ne admin center Forum Settings/Default Forum Language dhe zgjidh gjuhet qe te lejon serveri yt.

Title: Re: Pershendetje Te Gjithve !!!
Post by: endrit19 on October 09, 2009, 12:48:55 PM
pasi i uploadova ne default theme si tja bej qe ti perdor ne nje theme tjeter
Title: Re: Pershendetje Te Gjithve !!!
Post by: PIONERI on November 28, 2009, 08:27:26 AM
pasi i uploadova ne default theme si tja bej qe ti perdor ne nje theme tjeter

ska lidhje , sepse bon ne te gjitha themat tjera,:D
Title: Re: Pershendetje Te Gjithve !!!
Post by: AVESTA on June 01, 2011, 10:41:33 AM
Thanks You

Title: Re: Pershendetje Te Gjithve !!!
Post by: Poshnjari on January 28, 2012, 07:01:03 PM
O Berati nuk paske $ per ndonje domain bre :D