Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: Alboo on November 29, 2008, 10:45:15 PM

Title: Help
Post by: Alboo on November 29, 2008, 10:45:15 PM
Pershendetje kam 1 problem qe faktikisht e krijova vete pra..

Përshëndetje serisht me sa kuptova duhet te jetë kjo paketa Anti-Bot Registration Puzzles sepse e bëra installed prap dhe ke regjistrimi dalin  + 5 + 4 =   + 5 + 4 =  dhe 2 empty boxes mesa kuptova gjithashtu kam klikuar delite pa e c'istaluar filen dhe kur e cistalova këtë qe provova u delitua 1 rresht me shifra dhe 1 empty box kurse tjetri është aty akoma dhe siç e përmenda ke pm qe te kam dërguar me përpara her dalin shifrat her sdalin dhe del vetëm empty box there so what are users expecting to put there in there is no numbers to play with? Big messsssss :(

Title: Re: Help
Post by: Sarge on November 30, 2008, 02:20:06 AM
Duhet te shtosh te dhenat e modit edhe ne skedaret e gjuhes shqipe.