Simple Machines Community Forum

SMF Support => SMF 2.0.x Support => Topic started by: kb_Luis on February 08, 2009, 06:08:47 PM

Title: Can't Get Smileys To Work With A 2.0 RC1 Template
Post by: kb_Luis on February 08, 2009, 06:08:47 PM
Hi,

Don’t know if anyone else is having the same problem as me?
I have just downloaded the new forums........ Now if I leave it on the default template the “smileys” work as they should do, But I have added and tried a few other templates which are meant to be compatible with 2.0 RC1 .........But I found that none of the “smileys” work with any of these other templates..........The only one they work with is the default template.........Can anyone help me please?


Regards Luis

Ps:This is just one of many templates i have tryed out.   Click Here (http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?lemma=1078)





Title: Re: Can't Get Smileys To Work With A 2.0 RC1 Template
Post by: karlbenson on February 11, 2009, 01:23:55 PM
Due to major changes, in templates. Themes might not work with the latest version.

If its not working, I would suggest raising the issue with the Themes author in the themes support topic.
Title: Re: Can't Get Smileys To Work With A 2.0 RC1 Template
Post by: greyknight17 on February 27, 2009, 10:26:46 PM
Luis, is this issue resolved now? That theme you posted a link to should work with SMF 2.0 RC1. Any other themes that are made for SMF 2.0 beta 4 and didn't specifically mention that it's compatible with RC1 may cause problems.