Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: babjusi on February 22, 2009, 01:55:22 PM

Title: [Mod per Smf] Active Users Privacy
Post by: babjusi on February 22, 2009, 01:55:22 PM
Link to Mod (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1645)

Ky modifikim ben te mundur qe te fshihni antaret aktive ne forumin tuaj nga vizitoret per tu dhene privaci.

Modifikimin mund ta konfiguroni te paneli i adminit-Features and Options-Basic Features ku jane shtuar 2 opsione te reja. Njeri eshte per ta aktivizuar apo deaktivizuar modifikimin dhe opsioni tjeter eshte ku mund te shkruani mesazhin edhe ne gjuhen shqipe qe do te deshironit te shfaqej per vizitoret, ne vend te Listes se antarve ne linje.  Mund te perdorni, Smilyt, bbcode dhe Html ne mesazhin tuaj.

Per te patur nje ide me te qarte per mofifikimin, jeni te lutur te shikoni imazhet qe jane bashkangjitur poshte linkut te shkarkimit  :)
Title: Re: [Mod per Smf] Active Users Privacy
Post by: Sharp Spike on July 06, 2009, 11:24:48 AM
Thanks for sharing këtë;)