Simple Machines Community Forum

SMF Support => SMF 2.0.x Support => Topic started by: ѕησω on February 27, 2009, 08:19:59 AM

Title: Cant edit posts, however i have ALL RIGHTS
Post by: ѕησω on February 27, 2009, 08:19:59 AM
Ok, Now long story short. I willing gave up membergroup 1 rights because i made a group and gave it all 75 permissions (75 on my forum) and when i go into a topic, even tho my primary membergroup as the permission i couldn't edit a post. I went back into admin centre and permissions and checked, I have the permission but i just cant do it.

Any ideas?

Please no
Quote
Just change your membergroup group id back to 1
as that would mean i would have to move the person in that group to the one i made and he will have the problem.
Title: Re: Cant edit posts, however i have ALL RIGHTS
Post by: Aleksi "Lex" Kilpinen on February 27, 2009, 08:26:23 AM
Ok, Now long story short. I willing gave up membergroup 1 rights because i made a group and gave it all 75 permissions (75 on my forum) and when i go into a topic, even tho my primary membergroup as the permission i couldn't edit a post. I went back into admin centre and permissions and checked, I have the permission but i just cant do it.

Any ideas?

Please no
Quote
Just change your membergroup group id back to 1
as that would mean i would have to move the person in that group to the one i made and he will have the problem.

A) There can be more than one admin in the group 1 I think
B) The problem is, that you probably have a secondary membergroup that you have set to DENY editing...
Title: Re: Cant edit posts, however i have ALL RIGHTS
Post by: ѕησω on February 27, 2009, 06:02:47 PM
I do have another group, however it has all permissions checked as well
Title: Re: Cant edit posts, however i have ALL RIGHTS
Post by: karlbenson on February 27, 2009, 06:25:36 PM
Are you using permission profiles?

Are boards set to local permissions rather than board permissions?
Title: Re: Cant edit posts, however i have ALL RIGHTS
Post by: ѕησω on February 27, 2009, 08:56:20 PM
~solved, it was the board permissions