Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Bosanski/Hrvatski/Srpski (Bosnian/Croatian/Serbian) => Topic started by: Semper031 on June 11, 2009, 08:05:22 AM

Title: Nekoliko bugova...
Post by: Semper031 on June 11, 2009, 08:05:22 AM
1. Nece mi otvorit PREGLED Teme  http://es.tinypic.com/r/2ly4ub4/5


2.nece mi citirat 2 posta u jednom odgovoru... prvi put idem citat sve lijepo, al drugi put se nis ne dogadja


3. pise "zadnji post do"(trebalo bi ic "Od"  http://i41.tinypic.com/vxhg7c.jpg


4. kada odem u admin > pa resetirati opcije za sve clanove... namjestim kako zelim i odem spremiti al nista ne spremi...  http://i42.tinypic.com/2lv1euc.jpg




Ako netko zna kako da sve ovo rijesim.... trazio sam po forumu al nisam nasao

HVALA
Title: Re: Nekoliko bugova...
Post by: Dzonny on June 11, 2009, 09:50:33 AM
Prijavljuje li greske u error logu?
Vrlo je moguce da su neke od njih nastale zbog hosta...
A mozda su (i verovatno su) nastali usled lose instlacije modova i menjanja kodova...

3. Prepravi prevod u index.jezik.php
2. Pa koristi quote tag, ne razumem kako moze da nece? Sta ne radi button ili sta?
Title: Re: Nekoliko bugova...
Post by: Semper031 on June 11, 2009, 02:29:34 PM
Radi button, al kad stisnem nis se ne dogodi..
Title: Re: Nekoliko bugova...
Post by: [̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶ on June 11, 2009, 03:21:02 PM
1. ... vidi u attachmentu xD radi bez problema...
2. Iskreno bas i ne znam..probaj malo u ACP..mozda tamo ima negdje dozvole..neam pojma..
3. Odi u index.croatinan.php i tamo nadji tu liniju kod "Zadnji post do"..i samo prepravi u "Zadnji post od" i naravno save..i rewrite starog file u FTP-u...
4. Ovo mi bas nije najjasnije sto zelis reci s tim... jer koliko vidim u slici..nisi nista niti mjenjao :d sta ces onda spremat?... Tako da mi to bas nije jasno..pa ako ti nije problem..malo pojasni...
Title: Re: Nekoliko bugova...
Post by: Semper031 on June 11, 2009, 03:27:25 PM
Za ovo 4. sada kad sam sliko nisam mjenjo ali kad mjenjam nece mi sremit
Title: Re: Nekoliko bugova...
Post by: [̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶ on June 11, 2009, 03:32:25 PM
cek znaci to pod 4.. ti recimo nesto promijenis..i onda kliknes na dole Spremi? i nista se ne dogodi? sve ostane po starom? I daj mi samo reci koliko imas modova instalirano?
Title: Re: Nekoliko bugova...
Post by: Semper031 on June 12, 2009, 02:24:43 AM
Quote from: [̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶ on June 11, 2009, 03:32:25 PM
cek znaci to pod 4.. ti recimo nesto promijenis..i onda kliknes na dole Spremi? i nista se ne dogodi? sve ostane po starom? I daj mi samo reci koliko imas modova instalirano?

imam mod za quote i global headers and footers xD....


DOSO JOS JEDAN BUG SA KVACICAMA.... Sve poslije slova s kvacicama se ne prikazuje(postovi... nickovi...)
Title: Re: Nekoliko bugova...
Post by: [̲̅J̲̅][̲̅U̲̅][̲̅R̲̅][̲̅E̲̅][̲̅K̲̅] ٩(×̯×)۶ on June 13, 2009, 04:00:49 AM
Pa gle..posto imas samo 2 moda..najbolje ti je skinut bazu i instalirat novi SMF...jer koliko sam shvatio imas forum par dana..a gle koliko bugova..
Title: Re: Nekoliko bugova...
Post by: Founder 2008 on June 13, 2009, 08:54:57 AM
I kad instalira ponovo da ne pipa nista vise  :P