It seems something has gone sour on the forum with the template system. This problem should only be temporary, so please come back later and try again. If you continue to see this message, please contact the administrator.
arkadaşlar bunu nasıl çözebilirim
Türkçe meali: "Bu zehir sistem şablonu ile forum gitti şey görünüyor. Bu sorun, yalnızca, bu yüzden daha sonra yeniden lütfen tekrar deneyin geçici olmalıdır. Eğer bu mesajı görmek için, yöneticinize başvurun devam"
Hata satırı vermemiş index.template.php ni yenisini at eskı sı yedek de kalsın. hata satırını bulalım .
sorunu öyle çözmeye çalışalım..
hata kayıtlarını kontrol et.
birde giriş yap yenisini attıktan sonra eskıyı at yenıle hata satırını vermesi gerek..
index.template nin yedeğini attım ama yine aynı hata..
board.index.template.php denermisin .
hangi dosya hangi satır söylemiyor dimi?
template eror diyorsa bu 2 dosyadan biri olacagını düşünüyorum.
eskı dosyaları kaybetme lutfen..
boardindex.template.php yide4 denedim sorun aynı www.serbestforum.org/forum bakabilirsin hata satırını söylemiyor
giriş yapmadan söylememesi normal ziyaretci oldugun için vermiyor.
peki son yaptıgın işlem ? nedir.
kullandıgın tema da yenısını attın değilmi?
son yaptığım işlem akşam realist kodu eklemiştim sonra beğenmedim ekranda görüntüsünü kaldırdım. site çalışıyordu bir sorun yoktu.bu sabah kalktığımda bu sorunla karşılaştım.
hangi dosyaya ekledin verirmisin o dosyayı onda kalıntılar olmuştur büyük ihtimal..
teşekkür ederim sorun çözüldü :)
:) hayırlı olsun o zaman