Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: naste2 on November 30, 2009, 01:16:18 PM

Title: si mund tve ne catbox ne forum
Post by: naste2 on November 30, 2009, 01:16:18 PM
 me ngimoni  ju lutem
Title: Re: si mund tve ne catbox ne forum
Post by: embleme20 on November 13, 2010, 07:37:28 AM
pershendetje
nuk e koptova saktesisht pyetjen tuaj
por po jap dy mundesi nese jam i qarte
nese behet per te vendosur nje ShoutBox(chat i shpejte) duhet te kesh te instaluar ndonje portal dhe te ndryshosh mundesite tek ai(blocks)
nese deshiron chat ne forumin tend pa portal te sygjeroj te kerkosh tek modulet per ndonje chat qe eshte i integruar dhe mbeshtet versionin tend te forumit

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=search;basic_search=chat