Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: F@RUK S on December 05, 2009, 08:03:43 PM

Title: Pershendetje, a mund ta instaloi gjuhen shqipe ne verisoni 2.0 RC2 ?
Post by: F@RUK S on December 05, 2009, 08:03:43 PM
a mund ta instaloi gjuhen shqipe ne verisoni 2.0 RC2 sepse atje po e shoh qe egziton vetem per 1.11
Title: Re: Pershendetje, a mund ta instaloi gjuhen shqipe ne verisoni 2.0 RC2 ?
Post by: miri13 on February 18, 2010, 03:40:00 PM
Po si jo mund ta instaloni gjuhen shqipe ne forum po ne fillim duhet perkethyer ajo gjuhe se ajo qe ndollet ne keto momente fuksjonon 50% dhe nuk te rekomandoj ta perdoresh.ne qofte se ke durim dhe mer gjuhen Anglisht dhe e perkethen ne shqip do jesh i pari qe ke version te plote ne gjuhen shqipe.gjith te mirat miri13