Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: Dardan. on January 05, 2011, 03:34:05 AM

Title: Disa pyetje per SMF!
Post by: Dardan. on January 05, 2011, 03:34:05 AM
Pershendetje jam i ri ne platformen e SMF dhe me nevoitet ndihm.

Mund te me tregoni si te ndaloj botat (bots) ne forum, sepse po e mbushin forumin me spam.
Nje theme instalohet vetem permes AdminCP apo? Ska nevoj per FTP, por kur po instaloj nje theme te re po prishet forumi.

Kam ende edhe disa pyetje, por njeher per kto dyja jam me nevojshem.
Title: Re: Disa pyetje per SMF!
Post by: Poshnjari on March 30, 2011, 02:25:11 PM
Dardan jepe dhe ndonje shpjegim se ke version perdore, por nje mod i mire eshte akismet per perandalimin e boteve