Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: mondiuk on October 15, 2011, 07:19:38 AM

Title: Do te perkthej smf ne shqip
Post by: mondiuk on October 15, 2011, 07:19:38 AM
Kontaktova smf dhe bera kerkese te kuntriboj per perkthimin e smf ne shqip. kini durim mendoj qe ta maroj perkthimin deri ne fund te vitit..
Title: Re: Do te perkthej smf ne shqip
Post by: mondiuk on October 16, 2011, 11:25:03 AM
Sot kam filluar perkthimin e smf ne gjuhen shqipe.. ju lutem vendosni kete post ek njoftimet dhe shikojeni kohe pas kohe sespe do tju njoftoj per proseduart e perkthimit dhe kohen kur do te jete aktive per shkarkim..
Title: Re: Do te perkthej smf ne shqip
Post by: mondiuk on October 27, 2011, 09:22:22 AM
Shpresoj qe nga fillimi i javes tjeter gjuha shqip per smf do te jete gati per tu shkarkuar tek seksioni i gjuheve..
Title: Re: Do te perkthej smf ne shqip
Post by: Poshnjari on January 28, 2012, 06:56:15 PM
Mondiuk si u be? E mbarove perkethimin?
Nese ke nevoj beje ndonje ze plako ;)