Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: TaulanT on October 21, 2011, 03:15:54 PM

Title: Ndihm!
Post by: TaulanT on October 21, 2011, 03:15:54 PM
SI Mund te hapi nje forum me smf ?

A mundeni te me jepni nje tutorioal qe te krijoj nje forum me smf sepse jom i ri dhe nuk di ti perdori :)
Title: Re: Ndihm!
Post by: mondiuk on October 21, 2011, 04:32:47 PM
Per te hapur nje forum SMF ju duhet separi te keni nje host. nese ju keni nje host atere eshte shume thjesht sepse te gjitha hostet kane nje program qe quhet autoinstall. ku ju mund te krijoni forumin tua.. nese ke host me dergo pm dhe te sqaroj si mund ta hapesh..

nese skeni host ater ka edhe menyra te tjera por menyrat e tjera jane te limituara, nuk ju lene te ndyshoni shum gjera si pamjen,gjuhen etj..

Nese nuk ke host mund ta hapesh ketu tek kjo adresa http://www.createaforum.com/free-forum.php OSE  http://www.freesmfhosting.com/free-forum.php   por nese zgjillni te perdorni nje forum falas do te keni rreklama ne forum ku kto vendosen nga serveri dhe keto nuk mund ti fshini..