Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: mondiuk on October 27, 2011, 02:18:28 PM

Title: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: mondiuk on October 27, 2011, 02:18:28 PM
Me gjithe kenaqesi ju njoftoj se gjuha shqipe eshte perkthyer dhe mund ta shkarkoni nga lista e shkarkimeve tek seksioni i gjuhes..

Gjuha eshte testuar ne forumin e testimit dhe nuk ka asnje difekt,  nese e instaloni dhe gjeni probleme apo fjale te pasakta ju mund te me njoftoni me ane te PM..

Kini parasysh se perkthimi i gjuhes nuk eshte i plote.. Zonat qe jane perkthyer jane Faqja e Indeksit,Faqja e profilit,Nje Pjese e qendres administrative dhe vende te tjera qe jane te dukshme per anetaret. une jam duke punuar ne pjesen tjeter te perkthimit ku mendoj ta kryej deri ne fund te ketij viti..

Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: akifix on November 06, 2011, 05:25:25 PM
Faleminderit për mundimin dhe kohën që ke harxhuar në përkthimin e smf-së, por ka problem. Unë po përdor versionin smf 2-0-1 dhe sapo e instalova nuk më hapej ë forumi. Më jep error-in më poshtë:
Quote
There was a problem loading the /Themes/default/languages/index.albanian.php template or language file. Please check the syntax and try again - remember, single quotes (') often have to be escaped with a slash (\). To see more specific error information from PHP
Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: mondiuk on November 07, 2011, 07:12:31 AM
Ju lutem shkoni tek Paneli i kontrollit panel /public_html/Themes/default/languages dhe ngarkoni kete dosjen qe ndodhet ne Atachment..

nese keni problem perseri me dergo adresen e forumit dhe te dhenat e admin ta kontrolloj un.. ju lutem dergoj keto me nje mesazh PM..

Ju gjithashtu mund te shkoni tek www.emigrimi.eu dhe aty do te gjeni perditesimet e fundit per gjuhen..

Gjithe te mirat Mondi
Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: akifix on November 07, 2011, 06:06:47 PM
Kam installuar këtë versionin e korixhuar që kishe postuar diku tjetër dhe kisha probleme nuk më hapej fare forumi. Nëse nuk je i sigurtë se funksionon më trego se nuk dua të bëj përseri instalim nga e para.Më mirë të uplodoj filët një e nga një duke i zevëndesuar me ato të Anglishtes
Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: mondiuk on November 08, 2011, 09:29:04 AM
I vetmi vend qe mund ta gjesh gjuhen shqipe per smf te perkthyer nga une eshte ne emigrimi.eu dhe aty nuk jep te dhena qe eshte shkaruar ndonjehere, ju mund ta keni marre dikun tjeter, A mund te me thuash adresen e forumit ta shikoj nese ka gabime me gjuhen. gjuha eshte e instaluar e plote ne www.emigrimi.eu dhe nuk ka asnje problem. si te thashe ne postin e pare me dergo te dhenat e admin dhe ta rregulloj une..Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: akifix on November 08, 2011, 04:55:34 PM
E kam shkarkuar nga në njëren prej dy faqeve që theksove më lart( nuk më kujtohet). Faqja ime për momenin ka problem dhe nuk mund të shikosh gjë. Kam postuar për problemin që kam në  furum http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=458482.0. Bëhet fjalë për www.iphone-alb.com/forum (http://www.iphone-alb.com/forum)
Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: mondiuk on November 09, 2011, 06:20:47 AM
Vura re se e keni rregullu forumin por prap keni probleme me gjuhen shqipe..

Per ta rregulluar shkoni tek admin-settings-add new lunguage dhe klikoni ne butonin search, mbasi te keni klikuar ne butonin search do tu shfaqet lista e gjuheve ku aty eshte edhe gjuha shqip. Klikoni Install pastaj klikoni ne te gjitha kutite dhe kliko butonin Install.

Kjo do te perditesoje gjuhen shqipe me ate te fundit  qe une e korrigjove para dy ditesh..

Shpresoj se kjo do te zgjedhi problemin me gjuhen..
Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: akifix on November 10, 2011, 04:38:24 PM
E kam provuar edhe keshtu dhe perseri me ka nxjerrur te njejtin problem.
Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: akifix on November 14, 2011, 05:14:08 PM
Problemi u zgjidh faleminderit shumë dhe përkthimi është i shkëlqyer.
Gabimi ishte i imi se nuk selektoja të gjitha kutitë në të djathtë.
Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: mondiuk on November 17, 2011, 07:39:23 AM
Nuk ka perse, nëse keni probleme perseri mos nguroni te na shkruani..
Title: Re: Gjuha shqip eshte perkthyer dhe gati per shkarkim..
Post by: mondiuk on November 17, 2011, 07:49:47 AM
Tema eshte mbydhur nese ju nevojitet ndihme për gjuhen shqipe te smf mund te shkoni këtu http://emigrimi.eu/index.php?topic=142.0