Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: akifix on January 11, 2012, 10:11:05 AM

Title: Aeva Media 1.4 e përkthyer në Shqip!
Post by: akifix on January 11, 2012, 10:11:05 AM
Aeva Media është një paketë që shumë veta mund t'a njohin shumë mirë, e cila ofron shfaqje e fotografive në albume, mundësi të ndryshme për videos etj, si dhe ndihmon për shfaqjen e vidiove nga Youtube duke vëndosur vetëm linkun e vidios.
Këtë paketë e kam përkthyer në Shqip për formatin e gjuhës utf8.

Një sugjerim për Moderatorët e forumit në gjuhen Shqip: Do të ishte mirë të krijohej një sektor me përkthime të paketave të ndryshme në gjuhen tonë në mënyrë që të shtyhen edhe të tjerë për t'a pasuruar këtë sektor.
Faleminderit!
Title: Re: Aeva Media 1.4 e përkthyer në Shqip!
Post by: Poshnjari on January 28, 2012, 07:28:40 PM
Edhe une jam dakort me akifix, te kemi dhe ne nje sektor ne shqip.
Title: Re: Aeva Media 1.4 e përkthyer në Shqip!
Post by: billis_2 on March 04, 2012, 01:25:02 PM
Flm per perkthimin :)