Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: Poshnjari on March 08, 2012, 03:16:24 PM

Title: Ndihem rreth instalimit te mod
Post by: Poshnjari on March 08, 2012, 03:16:24 PM
Nderrova hosting dhe tani kam nje problem me instalimin e paketave.
E instaloj nga fillimi forum dhe gjithcka vete ne rregull, instaloj dhe mod perseri ne rregull, por kur ngarkoj database atehere kur dua te instaloj mod si Portalin dhe shume mod te tjere me tregon si ne foton e meposhtme, dhe pasi vendose te dhenat e ftp nuk behet lidhja, ku mund te qendroje problemi se po ben dite qe nuk po rregulloje dote.
Nje ndihem ju lutem! :'(