Simple Machines Community Forum

SMF Support => Bosanski/Hrvatski/Srpski (Bosnian/Croatian/Serbian) => Language Specific Support => Modifikacije => Topic started by: SATmax on February 02, 2013, 01:10:46 AM

Title: Dodavanje ikona na linkove i postove u temi
Post by: SATmax on February 02, 2013, 01:10:46 AM
Na novoinstaliranim modvima ne pojavljuju se ikone za te linkove. Kako ih dodati/ubaciti/redirektirati, ...
Takodjer postoji li mogućnost ubacivanje slika ikona teme na forumu umijesto prikaza novi post, stari post, nema novih postova.

Forum je 2.0.3 a opisano se može pogledati na: http://www.dream500s.info/forum/index.php (http://www.dream500s.info/forum/index.php)

Hvala unaprijed svima na pomoći.
Title: Re: Dodavanje ikona na linkove i postove u temi
Post by: .NoName. on February 02, 2013, 02:16:10 AM
Što se ovog drugog tiče, novi post / nema novog posta..

Skini OVAJ (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=511) mod, instaliraj ga.

I sad. Recimo za ikonu teme (tj foruma) "Pravila foruma" što ti je verovatno pod rednim brojem 1, napravi ikonicu koja će se prikazivati kada neko napiše novi post (http://tipodrom.com/forum/Themes/default/images/icons/1/on.png) i nazovi je on.png i isto tako napravi ikonicu koja će označavati da nema novih postova (http://tipodrom.com/forum/Themes/default/images/icons/1/off.png) i nazovi je off.png

Zatim odeš u forum/Themes/default/images/icons, napraviš novi folder, daš mu ime "1" i u taj folder ubaci te dve ikonice. Tada bi trebalo da ti prikazuje te ikonice što si stavio.

Ukoliko želiš i ostale teme (tj boarde, forume ili kako već da ih nazovemo) da menjaš isto tako uradiš samo dodaš recimo folder sa nazivom "2" itd..

Ja sam brojeve stavio nasumice, ali svaki board ima svoj ID, ako nije "1", ti probaj "2" itd...
Title: Re: Dodavanje ikona na linkove i postove u temi
Post by: SATmax on February 02, 2013, 05:13:26 AM
Sa modom ne ide jer prijavljuje grešku kod instalacije ( neuspiješno ). Možda parsiranjem ali to mi nije jača strana pa bih zamolio da to odradi za mene. U privitku su datoteke koje se trebaju parsirati. Zahvaljujem unaprijed.

Link za parse 2.0.3 : http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=parse (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=parse)
Title: Re: Dodavanje ikona na linkove i postove u temi
Post by: .NoName. on February 02, 2013, 05:37:37 AM
Evo, trebalo bi da je dobro. Uglavnom imaš kopiju ta dva fajla tako da nemaš frke  ;D