Simple Machines Community Forum

SMF Support => Bosanski/Hrvatski/Srpski (Bosnian/Croatian/Serbian) => Language Specific Support => Modifikacije => Topic started by: eladio on November 02, 2013, 05:21:40 AM

Title: SA Facebook mod
Post by: eladio on November 02, 2013, 05:21:40 AM
Nakon što se pojavio problem nakon upgradea foruma na 2.0.6 verziju sa tim modom, koji je javljao "Param numposts must be a number greater than or equal to 1" , po uputi navedeni problem sam rješio sa nadogradnjom tog moda, koja se u međuvremenu pojavila.

Ali sad mi je nestao FB connect button , prilikom prijave ili registracije , član se mogao jednostavno jednim klikom prijaviti na forum, a sad tog buttona nema.
Ručno sam ga podesio i postavio na serveru, ali ništa..

E sad da li je to do moda i nove verzije? Ili je kod mene problem.. Neka ideja?
Title: Re: SA Facebook mod
Post by: rocknroller on November 02, 2013, 09:21:41 AM
Ne znam koji je mod ali pokušaj:

Deinstalirati mod i ponovno ga instalirati.
Title: Re: SA Facebook mod
Post by: eladio on November 02, 2013, 10:32:16 PM
nije pomoglo..

ali jedna stvar me iznenadila, za test sam stavio registration mode: "facebook only", i to onda mod radi! (kad se ode na registraciju) :o
ali nekoliko redova dole piše verzija 2.0.2 , a trebala bi biti verzija 2.0.3
hm..
nesto ovdje ovaj mod krivo "vuče"  :-\
Title: Re: SA Facebook mod
Post by: eladio on November 05, 2013, 03:46:49 PM
http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=365503.msg3632137#msg3632137

Quote from: SA™ on November 05, 2013, 02:57:19 PM
the issue is with this piece of code in your index.template.php

$content = ob_get_contents();
ob_end_clean();
$content = preg_replace_callback('/(<img src=")(http:\/\/img.tapatalk.com\/d\/[0-9]{2}\/[0-9]{2}\/[0-9]{2})(.*?)(".*?>)/i',
create_function(
'$matches',
'return \'<a href="http://tapatalk.com/tapatalk_image.php?img=\'.urlencode(base64_encode($matches[2].\'/original\'.$matches[3])).\'" target="_blank" class="externalLink">\'.$matches[1].$matches[2].\'/thumbnail\'.$matches[3].$matches[4].\'</a>\';'
),
$content);
echo $content;
ob_start();


this breaks smf's buffer hook would also say is problay not good to have that in your template  but dont just remove that peice of code cos it looks like copy right for that mod eaither remove tapatalk or ask them to fix it


problem riješen, tapatalk radi probleme ...aaaaaaaaa , uh