Simple Machines Community Forum

SMF Support => SMF 2.0.x Support => Topic started by: _Omega33_ on September 18, 2014, 12:50:58 PM

Title: View problem when installing a theme
Post by: _Omega33_ on September 18, 2014, 12:50:58 PM
When i install a theme on my smf forum this page appears to me:
(http://i.imgur.com/m1WLAE8.png?1)

It happens with all themes except for the default SMF theme.

I hope you can help me  ;)
PS. Excuse me for my english

Modify: it happens with all languages (Italian and English too)
Title: Re: View problem when installing a theme
Post by: Kindred on September 18, 2014, 01:12:37 PM
Your theme settings are pointing to the wrong directory/url.

Either you misconfigured, or you encountered a rare/random bug with installing SMF on higher versions of php.

Go to admin > configuration > themes & layout > theme settings

make sure your theme urls and directories are correct.
then check avatars and attachments as well
Title: Re: View problem when installing a theme
Post by: Shambles on September 18, 2014, 01:27:38 PM
Quote
Go to admin > configuration > themes & layout > theme settings

make sure your theme urls and directories are correct.

You can also hit the button at the bottom of that page, labelled "Attempt to reset all themes". It's a magic button.
Title: Re: View problem when installing a theme
Post by: _Omega33_ on September 18, 2014, 02:51:37 PM
Thanks so much! I've tried reinstalling the theme and it was the wrong url!
Title: Re: View problem when installing a theme
Post by: TehCraw on September 18, 2014, 02:59:40 PM
Quote from: Shambles on September 18, 2014, 01:27:38 PM
You can also hit the button at the bottom of that page, labelled "Attempt to reset all themes". It's a magic button.

/me likes magic buttons.