Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Български (Bulgarian) => Topic started by: silverpatrik on March 02, 2015, 09:55:39 AM

Title: Грешка при "Промени" ?
Post by: silverpatrik on March 02, 2015, 09:55:39 AM
Версията е SMF 2.0.9, инсталиран на чисто форум.
При публикуван пост, отговор в тема след опит да се промени нещо излиза :


Следната грешка се появи при опит за публикуване:
Времето за публикация изтече. Моля, опитай отново.
-----------------------------------------------------------------------
Къде е проблема? На някой случвало ли му се е подобно ?
Title: Re: Грешка при "Промени" ?
Post by: karavan2 on March 02, 2015, 10:30:41 AM
Администриране - Публикации и теми - Период след публикуването през които е разрешено редактирането
Title: Re: Грешка при "Промени" ?
Post by: silverpatrik on March 02, 2015, 11:16:44 AM
Toчно там съм сложил "0" за без ограничение и пак не ми се получава ?
Title: Re: Грешка при "Промени" ?
Post by: Hristo on March 02, 2015, 02:56:23 PM
Приемам, че това се случва постоянно, а не само понякога?
Обикновено съветите са да се промени името на бисквитките:
Administration Center » Server Settings » Cookies and Sessions
Промени името на бисквитките. Няма значение какво ще пише. Съхрани и тествай.

Често причината е другаде, понякога и в хостинга, но тогава става по-сложно.

Между другото от скрийншота се вижда, че форума е "пипан". Въпросът е какво е променяно?
Title: Re: Грешка при "Промени" ?
Post by: silverpatrik on March 03, 2015, 07:28:53 AM
. Много ти благодаря за изчерпателният отговор, но аз просто смених всичко.
. От описаното от теб, мисля отговорът би трябвало да е в смяна името на бисквитките. Има и вероятност да има нещо свързано и с хостинга -> безплатен беше.
. Да пипах по CSS и някои неща в Themes/default/index.template.php и друг един който сега ме мързи да погледна как се казваше за да променя  ->
    SMF 2.0.9 | SMF © 2014, Simple Machines
    XHTML
    RSS
    WAP2
както и добавяне  други надписи и бутони в Едитора за писане, но няма как това да е объркало нещо.
Още веднъж много Благодаря за бързият и точен отговор !.!.!
:)
Title: Re: Грешка при "Промени" ?
Post by: silverpatrik on March 03, 2015, 07:59:53 AM
Сега се поправям --> Всъщност добавянето на 1 допълнителен бутон към "WYSIWYG" e омазало нещо и се е стигнало до грешката. Излиза, че аз не знам как да го направя правилно . Т.е, отново си прав Христо !
Title: Re: Грешка при "Промени" ?
Post by: Hristo on March 03, 2015, 01:20:45 PM
WYSIWYG редактора на 2.0.* е доста бъгав и не е препоръчително да се използва. Дори от екипа на СМФ не го препоръчват.

Ако имаш сериозни планове за форума ти първото нещо, което трябва да направиш е да е на собствен домейн и ти да си собственика му (на домейна). Второто е - платен хостинг. Разликата е огромна.
Title: Re: Грешка при "Промени" ?
Post by: silverpatrik on March 04, 2015, 05:04:13 AM
 . Благодаря за препоръките !!!
...(http://factoryjoe.s3.amazonaws.com/emoticons/emoticon-0139-bow.gif)...
. Успях успешно все пак да добавя допълнително бутон към редактора !!!
. Знам за безплатният хостинг, че са основно за експерименти. Колкото и смешно да прозвучи, в момента от 800 лв, не мога да си отделя да речем 30 за платен хост и домейн . Надявам се този месец по някое време. Така, тъкмо ще поразуча тази SMF !