Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Română (Romanian) => Topic started by: superiorus on March 02, 2016, 04:38:55 AM

Title: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
Post by: superiorus on March 02, 2016, 04:38:55 AM
Salut

Incerc sa gasesc o modalitate de a afisa acele stegulete pentru fiecare tara, unde utilizatorii pot selecta limba respectiva, pe homepage.

Exemplu:  bitcoinforum (dot) com   (dreapta sus)
Title: Re: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
Post by: lntit on March 02, 2016, 04:54:03 AM
Salut

Eu cred, asta e modificare care tu caut:
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2705
Title: Re: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
Post by: superiorus on March 02, 2016, 05:46:16 AM
Salut

Eu cred, asta e modificare care tu caut:
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2705

Nu e asta ... l-am instalat, dar nu functioneaza ok..
Title: Re: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
Post by: lntit on March 02, 2016, 06:22:57 AM
Interesant... Am instalat acesta mod si o funcionat, dar nu stiu dece simboluri nu sunt plasat ca in exemplu bitcoinforum. Probabil, CSS nu vrea cum traba... hmm
Un mod alternativ va fi
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=598
Title: Re: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
Post by: -=[Vyorel]=- on March 02, 2016, 12:37:25 PM
Salut

Incerc sa gasesc o modalitate de a afisa acele stegulete pentru fiecare tara, unde utilizatorii pot selecta limba respectiva, pe homepage.

Exemplu:  bitcoinforum (dot) com   (dreapta sus)
Acel forum foloseste acest mod (http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2705) doar putin modificat (butoanele sunt inlocuite cu imagini).

Daca instalarea automata nu functioneaza la tine, foloseste instalarea manuala.
Cum? Sub link-urile de download a modului gasesti urmatorul text: Manual Install Instructions for SMF. Alegi versiunea de SMF pe care o folosesti si apesi butonul Parse. Iti vor aparea toate instructiunile de instalare manuala a acelui mod.