Simple Machines Community Forum

SMF Support => Language Specific Support => Shqip (Albanian) => Topic started by: albin on December 29, 2016, 05:24:25 AM

Title: Kush më ndihmon?
Post by: albin on December 29, 2016, 05:24:25 AM
Kam forumin SMF 1.1.21 dhe pë anëtarët e rinj kam vendos që përmes emailit të aktivizohen ... deri para disa ditësh ka funksionuar mirë por tani nuk funksionon dmth anëtari që regjistrohet admin e aprovon dhe i dërgohet nga sistemi një email ku duhet te aprovoj por ky email nuk dërgohet... pastaj kur e humb paswoedit kërkon një të ri tregon se u dërhua por emaili nuk dërgohet në anjë dosje te emailit... Kam provu  të instaloj edhe një forum test  dhe aty nuk ka ndonjë përparim pozitiv;njejt si në forumin qe e përdor për vizitorët...
Mund të më  jap dikush ndonjë këshillë për këtë Problem?
Ju faleminderit!
Title: Re: Kush më ndihmon?
Post by: Poshnjari on January 12, 2018, 05:47:55 AM
E ke rregulluar problemin?
Title: Re: Kush më ndihmon?
Post by: albin on October 14, 2018, 02:34:29 PM
E ke rregulluar problemin?
Ju faleminderit ! Po e kam rregulluar!