Simple Machines Community Forum

SMF Support => SMF 2.0.x Support => Topic started by: macrob on December 04, 2018, 03:46:35 PM

Title: SSL - Mixed content avatars.
Post by: macrob on December 04, 2018, 03:46:35 PM
Hi.
I have a problem with a ssl certificate. With avatars to be precise. I've read nearly all of the revelant topics and have tried few solutions. Modify Profile-modify.php, subs.php. Browsers still showing Connection Not Fully Secure.
Site address is: Brzytwa.org.

Thanks.
Mac.

Edit. Image Proxy checked in Server Settings.
Title: Re: SSL - Mixed content avatars.
Post by: Bigguy on December 06, 2018, 11:35:33 AM
Shows your fine here.
Title: Re: SSL - Mixed content avatars.
Post by: Aleksi "Lex" Kilpinen on December 06, 2018, 11:48:32 AM
Took a look at a few topics, I noticed no problems either. :)
Title: Re: SSL - Mixed content avatars.
Post by: drewactual on December 06, 2018, 02:14:33 PM
Shows your fine here.
Hi.
I have a problem with a ssl certificate. With avatars to be precise. I've read nearly all of the revelant topics and have tried few solutions. Modify Profile-modify.php, subs.php. Browsers still showing Connection Not Fully Secure.
Site address is: Brzytwa.org.

Thanks.
Mac.

Edit. Image Proxy checked in Server Settings.

translation: dump your cache perhaps not only on the forum but on your local machine... they can be 'grippy' if you're using chrome.

edited to add:

also, if in case it is a cache problem, there is a chance it's outside of your control as it may be cashed by routers/switches and providers anywhere along the way... cache busting is a big issue and business because of... you gotta set your headers up right.  there is hope, though... if you haven't done what the link below suggests, you should.. it will not only speed up and clean up your site, it will also provide a 'new' location for your avatars storage, which will be  'introduced' as secure. 

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=197938.0