Simple Machines Community Forum

General Community => Site Comments, Issues and Concerns => Topic started by: Sir Osis of Liver on April 08, 2019, 12:26:33 PM

Title: Lagging again
Post by: Sir Osis of Liver on April 08, 2019, 12:26:33 PM
Just got a 16 sec pageload. >:(  It's been doing this intermittently for about a week.
Title: Re: Lagging again
Post by: GigaWatt on April 08, 2019, 06:33:02 PM
Yeah... I've also experienced issues again the past week or so. Not a 16 second one, but still.

It seems to come up in "waves"... everything works fine, then all of a sudden, you get lags for about half an hour, then everything is fine again for about an hour or two, and then lags again.
Title: Re: Lagging again
Post by: Shambles on April 08, 2019, 06:47:13 PM
These things happen. Don't be too concerned about it.

Here in the UK it's been fine, for the past couple of weeks, for me.
Title: Re: Lagging again
Post by: lurkalot on April 14, 2019, 07:06:22 PM
Getting worse, this site is really bad tonight.

Page created in 25.065 seconds with 9 queries.

Page created in 29.81 seconds with 9 queries.

Page created in 25.558 seconds with 9 queries.
Title: Re: Lagging again
Post by: Sir Osis of Liver on April 15, 2019, 12:51:49 PM
Very bad yesterday, working fine today.
Title: Re: Lagging again
Post by: lurkalot on April 15, 2019, 01:14:35 PM
Very bad yesterday, working fine today.

Yep, seems fine now.  Obviously he's pedalling faster.  :P
Title: Re: Lagging again
Post by: live627 on April 15, 2019, 07:37:56 PM
The server seems to have had a migraine.
Title: Re: Lagging again
Post by: GigaWatt on April 15, 2019, 07:52:42 PM
I blame CoreISP :P :D.

(https://www.simplemachines.org/community/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.mediafire.com%2Fconvkey%2F02bd%2F1k91g69a9wpzyzezg.jpg&hash=cba10068905195c74d66a6d85aa0af2f)
Title: Re: Lagging again
Post by: CoreISP on April 15, 2019, 08:50:28 PM
When there's a problem, one should still always blame Grudge.
Title: Re: Lagging again
Post by: live627 on April 15, 2019, 10:07:00 PM
It's not Throwback Thursday :P
Title: Re: Lagging again
Post by: CoreISP on April 16, 2019, 12:01:06 PM
It's not Throwback Thursday :P

Woops, must've overlooked what day it was. I blame Grudge for that. :P
Title: Re: Lagging again
Post by: Sir Osis of Liver on April 16, 2019, 03:29:02 PM
<sigh>  8.5 second page load, and it's loading piecemeal.
Title: Re: Lagging again
Post by: CoreISP on April 20, 2019, 04:35:10 PM
It should've been doing fine the past days, no? :)

Note that today it might be a bit slow again randomly (might be one load it's super fast, then your next click it suddenly takes 20 seconds).
This is due to some I/O intensive maintenance tasks running and expected behaviour atm, that'll resolve it self within about 1 to 1.5 hours.
Title: Re: Lagging again
Post by: Sir Osis of Liver on April 20, 2019, 04:48:19 PM
11 second page load.  Was fine last night, just got on and it's bad again.
Title: Re: Lagging again
Post by: CoreISP on April 20, 2019, 08:43:06 PM
Yes, I just explained why.

Anyway, should be good to go again!
Title: Re: Lagging again
Post by: lurkalot on April 21, 2019, 06:10:48 AM

Anyway, should be good to go again!

It's behaving for me. Not noticed any slow loads today.